FAKRO successful ArchitekTOUR 2017 exhibitor

FAKRO, vice-lider pe piața mondială a ferestrelor de acoperiș, colaborează îndeaproape cu arhitecți și companii specializate în colaborarea cu mediul arhitectural. Producătorul găsește arhitecții ca un grup important. Designerii folosesc produsele inovatoare FAKRO în proiectele lor. În plus, producătorul ferestrelor de acoperiș este capabil să creeze soluții non-standard în conformitate cu viziunea arhitecților. Compania construiește în mod constant instrumente și produse pentru a le sprijini în munca lor zilnică.

Heinze ArchitekTOUR este o serie extraordinară de evenimente, care se desfășoară în șase locuri din Germania. Leitmotivul ediției din acest an este "Arhitectura vieții cotidiene" În timpul arhitecturii, arhitecții și inginerii recunoscuți pe plan internațional se află în centrul atenției. Mai mult decât atât, producătorii de vârf au șansa de a prezenta produsele inovatoare și de a permite participanților să experimenteze o combinație specială de inspirație , informare și networking FAKRO, liderul pieței globale a ferestrelor de mansardă, prezintă de asemenea cele mai recente soluții în șase orașe: Hamburg, Leipzig, Darmstadt, Köln, Stuttgart și München.

Obiectivul principal al ArchitekTOUR a fost prezentat de 19 experți urbani și arhitecturali, cum ar fi planificatorii, practicienii și teoreticienii. Acestea ar putea inspira ascultătorilor idei proaspete și proiecte deja implementate. Mai mult decât atât, prezentările a 37 de producători au oferit ocazia pentru discuții profesionale. Stația FAKRO Dachfenster GmbH a devenit, de asemenea, un punct de întâlnire bine vizitat. Compania și-a prezentat inovațiile și a făcut prelegeri.

După evenimentele din șase orașe germane, FAKRO a obținut un rezultat foarte pozitiv:

"Arhitecții și-au apreciat fereastra de acoperiș plat DXW de când a fost lansată. Caracteristicile speciale ca și design permit utilizatorului să se plimbe pe suprafața sa în mod liber, iar standul FAKRO a avut un interes deosebit, putem judeca nu numai numărul vizitatorilor, întrebări precise primite de la aceștia, referitoare la caracteristicile tehnice ale ferestrelor noastre inovatoare pentru acoperișuri plane, în special DXW. Unii arhitecți au început să reflecteze asupra beneficiilor și oportunităților pentru arhitectura modernă și proiectarea clădirilor ". explică Gunnar Pischer, responsabil pentru colaborarea cu proiectanții și arhitecții de la FAKRO "Suntem foarte mulțumiți de numeroasele discuții constructive pe măsură ce ne oferă inspirație și impuls pentru activitățile de marketing și viitoarele noastre activități de vânzări.
ArchitekTOUR este o importanță deosebită pentru noi, deoarece ne permite să stabilim un prim contact și un dialog personal cu arhitecții. "

FAKRO va prezenta, de asemenea, soluțiile sale la congresul ArchitekTOUR din Essen (19 octombrie) și Berlin (23 noiembrie).