Fereastra DXW premiată de arhitecții germani

Fereastra DXW premiată de arhitecții germaniInovația FAKRO a fost recunoscută de eminenți arhitecți germani implicați în Heinze Architects' Darling Jury Award 2017, fereastra DXW DW6 pentru acoperiș terasă câștigând medalia de bronz Architects' Darling Awards 2017 din categoria "Cel mai bun produs-inovare în categoria clădirilor-acoperiș".

Premiul Architects' Darling Award a fost acordat pentru prima dată în 2011, cu ocazia aniversării a 50 de ani ai Heinze GmbH, organizatorul competiției. De atunci, reprezentanții celor mai mari 20 de studiouri de design au posibilitatea de a-și alege produsele preferate dintr-o anumită categorie. În plus față de inovația în sine, au fost evaluate beneficiile utilizării produsului.

Fereastra DXW, cu designul său unic, dispune de o capacitate de incarcare imbunatatita, asigurand un nivel de suprafata cu acoperisul si un strat special anti-alunecare, asigura deplina siguranta atunci cand se paseste pe fereastra. Este important ca acest produs permite o abundenta de lumina naturala in cladirile cu acoperis plat. Fereastra vine cu o unitate de vitraj cu doua camere, care demonstreaza o performanta ridicata a eficientei energetice si este disponibila in opt dimensiuni.

In general, aproape 2000 de arhitecti si proiectanti si-au selectat produsele preferate din 200 de marci si 24 de categorii de produse. Mai mult, 40 de experti au evaluat 160 de inovatii in ceea ce priveste prezentarea (Juriul Mass-media) si produsele (Juriul Inovare) si le-au distins cu 11 premii. Acesta este cel mai mare numar de participanti de la inceputul Architects' Darling Awards.

Ceremonia anuala de decernare a premiilor a avut loc pentru a saptea oara la Celle, Saxonia Inferioara, Germania. Au fost prezenti peste 400 de reprezentanti la nivel inalt din industria constructiilor.