Ruloul exterior AMZ - alternativa FAKRO la aerul condiționat

 

Începând din acest an ne-am propus să promovăm și mai intens accesoriile FAKRO pentru că suntem convinși de calitatea lor exceptională, dar și pentru că ferestrele de mansardă FAKRO oferă cel mai mare confort atunci cand sunt echipate corespunzător.

Rulourile exterioare sunt direct responsabile cu controlul căldurii din încăpere, ele respingând razele soarelui înainte ca acestea să atingă geamul. Astfel, ele devin o alternativă pentru aerul condiționat în mansardă și o soluție pentru reducerea amprentei de carbon.
Conștientizarea acestui fapt, dar și grija pentru sănătatea planetei noastre, generează de la an la an o cerere tot mai mare pentru rulourile exterioare. Din experiența anilor trecuți, am observat că odată cumparat ruloul exterior, clientul revine și cumpără și un rulou interior.

Venind în întimpinarea acestei cereri, începem seria evenimentelor dedicate acestor produse cu campania de vara numită

”Ruloul exterior AMZ - alternativa FAKRO la aerul condiționat”, prin care oferim CADOU un rulou exterior AMZ I 089 cu operare manuală la achiziționarea unui pachet de produse compus din:

Fereastra de mansardă FAKRO Profi sau Lux + Rama de etanșare cu kit XDP sau EHV-AT Thermo

                                     Ruloul exterior AMZ - alternativa FAKRO la aerul condiționat

Astfel, în perioada 01-30.06.2024, vei primi cadou ruloul exterior FAKRO AMZ I, la achiziționarea pachetului mai sus menționat.

Câteva avantaje oferite de pachetul promoțional FAKRO:
1) Ferestrele de mansardă din clasele PROFI și LUX sunt cele mai inovatoare ferestre de mansardă FAKRO, cu cei mai buni parametri în eficiența energetică a mansardei și care răspund standardelor de calitate în vigoare.
2) Rama de etanșare cu Kitul XDP - măresc gradul de hidro și termoizolație în jurul ferestrelor de mansardă, prelungind durata de viața a acestora.
3) Rama de etanșare EHV-AT Thermo - constituie soluția ideală pentru a asigura o conexiune etanșă și "călduroasă" a ferestrelor de mansardă cu materialul învelitor. Utilizând rama Thermo, coeficientul de izolare al întregii ferestre de mansardă poate crește cu până 15%, în funcție de tipul acesteia.

DE CE este ruloul exterior AMZ o necesitate în fiecare mansardă?
•    reduce temperatura în încăpere cu până la 10 grade
•    material de culoare neutră, potrivită oricărui interior
•    atenuează zgomotul ploii
•    asigură un efect de umbrire chiar și cu fereastra deschisă
•    ușor de montat și de operat
•    nevizibil când este rulat în caseta de protecție
•    confort maxim, investiție minimă

Pachetul promoțional FAKRO este conceput să ofere toate avantajele atunci când ne gândim la eficiența energetică, funcționalitate și calitate.

Pentru mai multe informații despre Promoția ”Ruloul exterior AMZ - alternativa FAKRO la aerul conditionat” vă invităm să consultați Regulamentul Promoției mai jos.

Puteți achiziționa pachetul promoțional de la oricare distribuitor FAKRO din România.