rame de etanşare ESW, EZW

DESCARCĂ: LISTA DE PREŢURI


Construcţia ramei EZW:

Rama se compune din patru elemente (elementul inferior, două laterale şi elementul superior). Elementul inferior are un şorţ din Al care se fixează de materialul acoperişului, pentru o bună etanşare.

Versiunea EZW se termină cu un şorţ ce se poate modela pe forma profilată a învelitorii. Profilele laterale au rol de jgheab de drenaj şi asigură scurgerea apei, fără să afecteze hidroizolaţia acoperişului. Buretele de etanşare asigură protecţie împotriva prafului, zăpezii etc.

 

Elementele ramei EZW:

1 - partea inferioară (165 mm lungime);
2 - părţile laterale;
3 - lamele de fixare;
4 - partea superioară;
5 - jgheab de drenaj;
6 - burete de etanşare.


Descriere

Pentru conectarea acestor ferestre cu învelitoarea, se vor utiliza ramele de etanşare speciale pentru ferestrele termoizolante de acces pe acoperiş. Sunt disponibile două tipuri de rame: ESW, EZW.

Ferestrele termoizolante de acces pe acoperiş pot fi combinate pe orizontală între ele, sau cu ferestrele FT şi FP, care au aceeaşi înălţime, la un nivel de încastrare N (+3 cm).

În cazul combinărilor, distanţa standard dintre ferestre este de 10cm. În cazul montării a 2 ferestre cu balamalele spre interiorul modulului (spate în spate) distanţa trebuie să fie de 15cm.