Ferestrele de mansardă cu profile din PVC - PTP-V

    Ferestrele de mansardă cu profile din PVC - PTP-V Decizia privind alegerea ferestrelor de mansardă potrivite pentru casa ta îți poate da bătăi de cap cu atât de multe modele, culori și dimensiuni disponibile pe piață.
     Suntem siguri că iți dorești pentru casa ta ferestre de mansardă durabile, ușor de întreținut și, desigur, la un preț corect. Motiv pentru care ne-am gândit să îți oferim câteva informații care te vor ajuta să alegi mai ușor ferestrele de mansardă care ți se potrivesc cel mai mult.
     Așadar, dacă îți dorești o soluție care să îți ofere și eficiență energetică, și siguranță dar și ușor de întreținut, poți opta pentru ferestrele de mansardă FAKRO cu profile din PVC (PTP-V).

Aceste ferestre de mansardă sunt prietene:
- cu umezeala pentru că materialul folosit nu absoarbe umiditatea, profilele multicamerale au armătură din oțel galvanizat, fiind durabile și rezistente la coroziune;
- cu natura pentru că profilele din PVC sunt realizate din material reciclat până la 63%. În plus, materialele folosite la fabricarea acestora, precum sticla, profilele PVC, componentele din aluminiu și oțel pot fi refolosite, practic, în proporție de 100%;
- cu copiii noștri pentru că fac față operelor lor de artă...

     Ferestrele de mansardă nu înseamnă numai lumină naturală, ci și acumularea căldurii în timpul iernii și menținerea acesteia în interiorul încăperii. Sistemul thermoPro îmbunătățește eficiența energetică cu până la 15%, garantează durabilitatea ridicată, asigură etanșeitatea perfectă și facilitează procesul de montaj al ferestrei.
     Acestea sunt destinate încăperilor cu nivel ridicat de umiditate precum bucătăriile și băile, însă pot fi montate inclusiv în camere de zi, dormitoare și camera copiilor.
     Ferestrele de mansardă FAKRO reprezintă soluția optimă pentru proiectele de mansardare noi, dar și pentru înlocuirea ferestrelor deja existente. Acestea pot fi înlocuite fără a deteriora căptușeala, în timp ce întregul proces de montaj este rapid și ușor.
     Ferestrele cu profile din PVC se potrivesc oricărui design de interior, acestea fiind disponibile și în nuanțe de stejar auriu, pin sau gri antracit.

Ferestrele de mansardă cu profile din PVC - PTP-V

     Ferestrele sunt rezistente la condiții meteorologice nefavorabile, tocmai de aceea oferim garanție pe viață pentru rezistența sticlei la grindină. De asemenea, materialul nu absoarbe umezeala și nu trebuie vopsit.
     Te invităm să descoperi mai multe secrete despre feretrele de mansardă FAKRO PTP-V pe www.fakro.ro și, de asemenea, îți reamintim că oferim consiliere gratuită în alegerea ferestrelor tale de mansardă, răspunzându-ți la toate intrebările aici: https://www.fakro.ro/contact/   
     Descoperă oferta specială a distribuitorilor FAKRO din România și bucură-te de o mansardă mai luminoasă, mai călduroasă pe timpul iernii și mai ușor de întreținut!