Press releases

Comunicate de presă

Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche: Rulourile interioare ARF
2023-07-31

Continuăm campania verii ,,Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche", de data aceasta oferind rulourile interioare ARF I, cu operare manuala, la jumătate de preț, la achizitionarea unui pachet de produse compus din: fereastra de mansarda Fakro Profi sau Lux + rama de etansare cu Kit XDP sau rama EHV-AT Thermo.

mai mult

Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche
2023-07-03

Rulourile exterioare sunt direct responsabile cu controlul temperaturii din încăpere, aspect extrem de important pentru o atmosfera răcoroasă în aceste zile toride și, totodată, o soluție viabilă pentru reducerea amprentei de carbon și o dovadă a faptului că ne pasă.
Conștientizarea acestui fapt și grija tot mai asumată pentru planeta noastră, de către tot mai mulți clienți, generează o cerere tot mai mare pentru rulourile exterioare.
mai mult

Ferestrele de mansardă Supertermoizolatoare - U4
2022-09-29

Reducerea continuă a resurselor naturale și costurile mari ale facturilor de energie sunt printre cele mai mari provocări ale omenirii și fiecare domeniu de activitate este tot mai responsabilizat în găsirea unor soluții eficiente energetic. Întreaga Europă, întreaga planetă, țin permanent pe agenda zilei reglementări prin care să crească performanțele energetice și, implicit, să reducă consumurile.
De ani întregi și Fakro este un militant, în acest sens, prin soluțiile sustenabile găsite și produsele pe care le promovează. 

mai mult

Ferestrele de mansardă cu profile din PVC - PTP-V
2022-08-31

Decizia privind alegerea ferestrelor de mansardă potrivite pentru casa ta îți poate da bătăi de cap cu atât de multe modele, culori și dimensiuni disponibile pe piață.
Suntem siguri că iți dorești pentru casa ta ferestre de mansardă durabile, ușor de întreținut și, desigur, la un preț corect. Motiv pentru care ne-am gândit să îți oferim câteva informații care te vor ajuta să alegi mai ușor ferestrele de mansardă care ți se potrivesc cel mai mult.
Așadar, dacă îți dorești o soluție care să îți ofere și eficiență energetică, și siguranță dar și ușor de întreținut, poți opta pentru ferestrele de mansardă FAKRO cu profile din PVC (PTP-V).

mai mult

Ia-ți cadoul de la FAKRO!
2022-08-01

Continuăm serialul evenimentelor aniversare „20 de ani de FERESTRE DE MANSARDĂ FAKRO în România”, cu al patrulea episod ,,IA-ȚI CADOUL DE LA FAKRO". Acesta va rula în perioada 01.08.2022 - 31.08.2022 și înseamnă că oferim cadou ruloul interior ARS I 002 (cod culoare), la achiziționarea unui pachet de produse FAKRO compus din:

  • fereastră de mansardă Fakro Profi sau Lux + o ramă de etanșare cu Kit XDP sau ramă EHV-AT Thermo
mai mult

20 de ani de Ferestre de mansardă FAKRO in România
2022-07-01

Aniversăm  20 de ani de FERESTRE DE MANSARDĂ FAKRO în România și stim bine că acest fapt nu ar fi fost posibil fără dumneavoastră.
20 de ani de pledoarie pentru LUMINA NATURALĂ și BUCURIA DE-A TRĂI LA MANSARDĂ.
20 de ani În care am spart monopoluri, am redefinit standarde și NE-AM ÎNGRIJIT DE SIGURANȚA CLIENȚILOR NOȘTRI. 
Haideți să ne bucurăm împreună!
mai mult

Accesorii interioare, exterioare sau amandouă?
2022-06-06

Indiferent că vorbim despre dormitorul celor mici sau spațiul de relaxare, camerele de la mansardă sunt cu siguranță preferatele noastre deoarece ne amintesc de magia podurilor de odinoară.
Pe lângă bucurie și multă lumină naturală acestea trebuie sa ne aducă și confort. Tocmai din acest motiv FAKRO a creat ferestrele de mansardă dar și o gama diversificată de accesorii interioare și exterioare, potrivite oricărui tip de fereastră și oricărei destinații.

Când sunt total închise, rulourile crează ,,iluzia nopții” perfectă pentru odihnă, chiar și în mijlocul unei zile însorite de vară. Opțiunea de a fixa rulourile în orice poziție permite controlarea cantității de lumină care intră în cameră, în funcție de nevoile noastre.

mai mult

Ajutor de urgență pentru Ucraina: inițiativă de solidaritate a antreprenorilor din Nowy Sącz
2022-03-25

Astăzi, gandurile tuturor se îndreaptă către Ucraina și teribilul moment istoric pe care populația acestei țări trebuie să-l infrunte. Pentru a face față acestei situații, fundația Think about the Future, în colaborare cu numeroși antreprenori din Nowy Sącz – localitate in care se află sediul general FAKRO – a organizat transporturi umanitare către Ucraina, cu produse alimentare neperisabile și articole de igienă. 
mai mult

FAKRO în top 10 - cele mai renumite brand-uri poloneze din lume
2021-12-17

FAKRO este unul din leaderii mondiali în producția ferestrelor de mansardă pentru că și-a făcut din calitate, un scop și din mulțumirea clienților din întreaga lume, o misiune.

Redefinind permanent standardele, inovând și răspunzând cât mai multor nevoi din piață, grupul Fakro este apreciat din nou - de data aceasta de către platforma magazynfirma.pl - și este introdus în clasamentul: TOP 10 companii poloneze de succes din lume.

mai mult

Ferestrele de mansardă Supertermoizolatoare - U5
2021-11-02

Conservarea resurselor naturale și creșterea responsabilității noastre sunt pietre de căpătâi pentru pentru păstrarea și respectarea vieții. Întreaga Europă, întreaga planetă, țin permanent pe agenda zilei reglementări prin care să crească performanțele energetice și, implicit, să reducă consumurile. De ani întregi și Fakro este un militant, în acest sens, prin soluțiile sustenabile găsite și produsele pe care le promovează. 

mai mult

O umbrelă colosală, pentru o vară tropicală!
2021-08-03

Rulourile exterioare sunt direct responsabile cu controlul temperaturii din încăpere, aspect extrem de important pentru o atmosferă răcoroasă în aceste zile toride.
Rulourile exterioare AMZ I oferă protecție de 8 ori mai eficientă împotriva supraîncălzirii, comparativ cu rulourile interioare, fiind recomandate de FAKRO ca soluția ideală împotriva încălzirii încăperilor pe timpul verii.
Conștientizarea acestui fapt de către tot mai mulți clienți a generat o cerere tot mai mare pentru rulourile exterioare.
mai mult

Descoperă promoția Marele MAX
2021-06-30

Ce înseamnă pentru voi o fereastră de mansardă specială?
Pentru noi, o fereastră de mansardă specială înseamnă: dimensiuni generoase, astfel încât să pătrundă multă lumină naturală și aer curat în interior, eficiență energetică, ușurință în utilizare și, desigur, toate acestea la un preț accesibil.
Pornind tocmai de la acest gând, introducem acum pe piața din România, ferestrele de mansardă cu dublă articulare preSelect MAX.
mai mult

Luna Iunie - Prilej de sărbătoare pentru toți copiii lumii
2021-06-10

,,Toți oamenii mari au fost mai întâi copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte." - Antoine de Saint-Exupery Ziua internaţională a copilului - un moment potrivit pentru a sărbători cea mai frumoasă perioadă a vieţii dar și un moment al conștientizării nevoilor copiilor din întreaga lume. Dedicăm această lună copiilor defavorizați ai comunității din Brașov, lansând alături de ASV România - Search And Rescue, o serie de activități de voluntariat cu scopul de le oferi sprijin financiar și moral copiilor mai puțin norocoși.
mai mult

Ia-ți cadoul de la FAKRO!
2021-04-27

Sărbătorim 30 de ani de FERESTRE DE MANSARDĂ FAKRO în lumea întreagă;
30 de ani de pledoarie pentru LUMINA NATURALĂ și BUCURIA DE-A TRĂI LA MANSARDĂ;
30 de ani în care am spart monopoluri, am redefinit standarde și NE-AM ÎNGRIJIT DE SIGURANȚA CLIENȚILOR NOȘTRI.

Haideți să ne bucurăm împreună de această aniversare!

 

mai mult

Tu ce carte citești?
2021-04-22

O carte este un dar pe care îl poți deschide iar și iar... Pe 23 aprilie, în toată lumea este mare sărbătoare: Planeta sărbatorește Ziua Internațională a Cărții.

Ideea înființării acestei aniversări datează încă din 1923, când mai mulți spanioli iubitori de carte au dorit să-l omagieze pe Cervantes, creatorul lui Don Quijote de la Mancha. În 1995, la Conferința de la Paris, UNESCO a decis ca 23 aprilie să fie ziua în care sărbătorim cartea. Desigur, nu întâmplător 23 aprilie este și ziua în care marele Shakespeare s-a născut și a intrat în eternitate.

 

mai mult

Ferestrele de mansardă FAKRO - modul natural de a îmbrățișa lumina
2021-02-26

Calitatea vieții noastre este direct legată de lumina naturală la care ne expunem zilnic.

Ce ne oferă lumina naturală?

Dincolo de faptul că este sursa vieții, ea este și sursa sănătății, frumuseții și fericirii noastre.

Care sunt efectele luminii naturale asupra sănătății?

- ajută organismul să producă Vitamina D;
- crește nivelul de serotonină din organism;
- ajută la sinteza melatoninei, hormon care contribuie la reglarea ritmului circadian al corpului;
- combate tulburările afective sezoniere.

mai mult

Să împodobim ferestrele de mansardă!
2020-11-25

Camerele de la mansardă, din orice locuință, sunt un loc aparte, încărcat cu puțină magie care vine din povestea podurilor de odinioară și, de aceea, sunt camerele noastre preferate.

Indiferant că vorbim despre dormitorul celor mici sau spațiul de joacă și relaxare, aceste încăperi, pe lângă bucurie și multă lumină, trebuie sa aducă și confort. Pornind de la aceste gânduri - bucurie, lumină, confort -, FAKRO creează ferestre de mansardă dar și o gamă diversificată de accesorii interioare (cu acționare electrică sau manuală) potrivite oricărui tip de fereastră și oricărei destinații.

mai mult

Inimi verzi pentru Beirut
2020-09-11

Ziua de 4 august a adus în capitala libaneză Beirut, o explozie uriașă care a înmărmurit întreaga lume, traumatizând și distrugând sute de familii și care a lăsat peste 300.000 de oameni fără adăpost.    
Pagubele produse de această explozie sunt uriașe, tocmai din acest motiv locuitorii orașului au nevoie imediată de suport material și uman.
FAKRO reacționează ferm în fața acestui eveniment prin solidaritate și compasiune, implicându-se în campania de ajutor pentru Beirut.
mai mult

Descoperiți bucuria de a vedea mereu cerul
2020-07-06

Seninătatea albastră a unei zile de vară, văpaia de foc a unui apus sau liniștea unei nopți înstelate, pătrunde în viața noastră și ne transpune în mijlocul naturii: ne aflăm sub un arc de cer, sub o fereastră pentru acoperiș terasă.
Inspirate de spectacolul naturii, create pentru a impărtăși bucuria, ferestrele  îndreptate spre cer ne oferă si confortul de a fi mereu la adăpost.

,,DESCOPERIȚI BUCURIA DE A PRIVI MEREU CERUL" și descoperiți  promoția perioadei 06.07.2020 - 06.08.2020 prin care sărbătorim frumusețea naturii cu un discount de 5% la achiziționarea ferestrelor pentru acoperiș terasă tip F. 

mai mult

Copiii - Fereastra prin care privim viitorul
2020-04-07

Răspândirea rapidă a pandemiei cu care ne confruntăm ne deschide tot mai mult mintea și sufletul, ne face tot mai conștienți de suferința și lipsurile celor din jur și, ne determină să vedem în acest coronavirus un aliat pentru solidaritate. În această perioadă, copiii care trăiesc în zonele defavorizate ale României se confruntă cu riscuri suplimentare dacă îngrijirea, sprijinul și monitorizarea lor sunt restricționate din cauza situației actuale. Rezonăm sufletește și acționăm pe masură continuând colaborarea noastră cu SOS Satele Copiilor din România. Așadar, lansăm alături de danșii campania  ,,Copiii – Fereastra prin care privim viitorul", campanie ce se va desfășura în perioada 06 aprilie – 31 mai 2020.

mai mult

Împreună suntem mai puternici!
2020-03-26

Misiunea noastră, acum, este să ne "mobilizăm" pentru a ÎNCETINI răspândirea virusului, lucrând de acasă.
Știm că "și mâine e o zi" și  vedem în aceste vremuri un aliat pentru analize, reconfigurări și strategii dar și pentru solidaritate.
Suntem binecuvântați să putem ajuta și suntem onorați să o facem și, cu încredere și speranță, noi - FAKRO ROMÂNIA, suntem alături de Spitalul de Boli Infectioase din Brașov și mulțumim Asociației Zi de BINE care a lansat campania ,,AZI - SCUT PENTRU SPITALE", prin care strange fonduri pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare acestui spital.

mai mult

Povestea continuă: FAKRO Universe 2020
2020-02-11

Se spune că o călătorie nu se măsoară în kilometri parcurși ci în prieteni și momentele petrecute împreună cu aceștia. Cu multă bucurie, noi, echipa FAKRO, putem confirma cel mai bine aceste spuse.
La fel ca în fiecare început de an, am pornit în călătoria spre casă FAKRO, din Polonia, alături de partenerii noștri, o călătorie care ne-a adus și în acest an multe amintiri dar și prieteni noi, din toate colțurile țării.

A fost un bun prilej de a ne adânci cunoștintele despre produsele FAKRO, chiar la ele acasă, cât și de a ne consolida  parteneriatul nostru.

mai mult

FAKRO Adventure - FAKRO cucerește cele mai înalte culmi europene
2019-10-23

Suntem la capătul unei veri luminoase și aventuroase și mulți dintre voi, prin locurile minunate pe care le-ați străbătut sau vizitat, ne-ați inspirat să lansăm o nouă provocare: ,,FAKRO Adventure".
Haideți să ne lăsăm contaminați de bucuria călătoriei și de curajul explorării!
Așadar, dăm START  aventurii cu o ascensiune pe cel mai înalt vârf al bătrânului nostru continent, Elbrus, alături de prietenul nostru, Ulise Galu.

Drumul nostru spre Caucaz a început cu zborul din București spre Mineralnye Vody (Rusia), de unde am pornit cu mașina până la poalele muntelui Elbrus în localitatea Azau (Rusia).

mai mult

Ferestrele FAKRO însuflețesc conacul Conților de Cirac
2019-10-07

Continuăm jocul dintre trecut și prezent, de data aceasta cu un iz romantic și aristocrat într-un vechi conac al Conților de Cirac. Cuplul nostru preferat, format din ferestrele de mansardă și ferestrele Atic FAKRO, a readus la viață podul vechiului conac, nu demult întunecat și acoperit de praf.

În continuare vă spunem încă o poveste scrisă chiar de ferestrele de mansardă FAKRO.
Imaginați-vă că vă plimbați pe străduțele înguste ale Spaniei, printre căsuțe seculare de piatră cu priveliște către podgoriile îndepărtate.

O astfel atmosferă boemă ce ne poartă departe de zgomotul orașului poate fi simțită în provincia spaniolă La Rioja. Aici, există o clădire ce fură privirile tuturor, un mic conac îmbrăcat în piatră ce a aparținut odată familiei nobiliare a Conților de Cirac.

mai mult

Ferestrele FAKRO vă invită la relaxare și bucurie pe malurile însorite ale Oltului
2019-09-23

De-a lungul timpului casele oltenești au surprins prin farmecul lor și au inspirat mulți arhitecți în conceperea unor clădiri care astăzi fac parte din tezaurul național românesc.
De la grandoarea culelor boierești până la trăinicia caselor țărănești cu prispe și stâlpi sculptați din lemn, toate aceste construcții au în comun arta: adică simbolistica și frumosul care spun povestea țăranului de secole încoace.
Trecerea timpului, care nu în ultimul rând înseamnă dezvoltare, a remodelat și chipul și nevoile vieții noastre și, de multe ori, simbolistica locuințelor tradiționale a îmbrăcat straiele utilității și funcționalității.
mai mult

FAKRO la Festivalul Luminii din Iași și Brașov
2019-09-19

Pentru echipa FAKRO toamna a început cum nu se putea mai frumos, cu multă voie bună alături de mulți prieteni noi. În primul weekend al lui Septembrie am petrecut alături de mii de oameni (și omuleți 😊 ) minunați din Iași și Brașov la Festivalul Luminii, redescoperind împreună bucuria lucrurilor simple.

După cum bine știți, Festivalul Luminii este organizat în fiecare an în mai multe locații din România, cu scopul de a crea un spațiu liniștit, de deconectare a participanților de la agitația vieții de zi cu zi și de a-și aminti că lucrurile mărunte din jurul lor le pot face clipa, ziua și viața mai bune.        

mai mult

Ferestrele balcon FAKRO, dinspre infinitul cerului spre nemărginirea Pacificului
2019-06-24

Astăzi vă spunem povestea unei minunate clădiri de pe coasta americană a Pacificului, poveste scrisă chiar de ferestrele balcon FAKRO.
Într-o zi mohorâtă a lui 2008, pe coasta Pacificului, departe de agitația din San Francisco, un trecător curios a descoperit o casă abandonată învelită în bandă de avertizare galbenă. Fascinat de magia împrejurimilor acesta s-a decis să achiziționeze imobilul și să-l renoveze, chiar daca se afla într-o stare avansată de degradare.

Cu vedere spre Paradis
Ca în orice proiect de renovare, a fost nevoie de multă muncă, imaginație și curaj. Punerea în aplicare a tuturor acestor idei îndrăznețe a fost o adevărată provocare iar ferestrele balcon FAKRO au fost un aliat de nădejde în acest demers.

mai mult

FAKRO la Festivalul Luminii din Cluj-Napoca
2019-06-20

Suntem fericiți să împărtășim cu voi o parte din emoția și bucuria pe care le-am simțit weekendul acesta la Festivalul luminii din Cluj-Napoca.
În minivacanța de Rusalii am petrecut alături de mii de oameni minunați ai Clujului clipe de neuitat, redescoperind împreună bucuria lucrurilor mărunte.
O adevarată atmosferă de poveste, emoție și bucurie s-a instalat pe Malul Someșului, printre sute de gulgute luminoase, copii curioși și cântecul chitarelor.
mai mult

Alături de FAKRO ,, Pășim în siguranță spre viitor “
2019-05-31

Cu fiecare scară de acces la pod FAKRO cumpărată, nu numai ca ajungeți în siguranță în pod, dar contribuiți la educația și dezvoltarea sănătoasă a copiilor defavorizați din România.
Ziua Internațională a Copilului este un prilej de sărbătoare pentru toți copiii lumii dar și pentru noi toți.  Prețuim aceasta zi și însemnătatea ei și am dori să trezească cât mai multe conștiințe și să prilejuiască cât mai multe dezbateri și proiecte pentru viitorul copiilor noștri.  
În spiritul celor afirmate mai sus lansăm alături de Sos Satele Copiilor România, campania - ,,Pășim în siguranță spre viitor".
În perioada 01 iunie - 31 iulie 2019, vă invităm să contribuiți alături noi la un viitor mai sigur și o educație mai sănătoasă pentru copiii defavorizați ai României.
mai mult

Fakro contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor
2019-05-02

Cu toții cunoaștem importanța luminii naturale pentru sănătatea noastră, de aceea este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare în amenajarea locuinței, cu atât mai mult atunci când este vorba despre camera copilului.

Misiunea Fakro de a aduce lumina naturală, aer curat și siguranță în toate casele a fost îndeplinită înca o dată cu succes prin realizarea unui proiect inedit în orașul Ede din centrul Olandei.

Vă spunem povestea unei vechi barăci militare, apăsată de vreme care astăzi a devenit un minunat centru de zi pentru copii (,,Prins Vleermius”) inundat de zâmbete și energie.

Pentru realizarea acestui proiect, provocarea pentru Fakro a fost transformarea acoperișului vechii barăci într-o sursă de lumină naturală esențială pentru dezvoltarea sănătoasă (stimulează capacitatea de concentrare și previne stările de oboseală) a celor mici.

mai mult

FAKRO - produsul ,,must-have" al tuturor acoperisurilor
2019-04-16

Indiferent ca vorbim despre constructii moderne sau trecute de vreme, ferestrele de mansarda Fakro sunt produsul ,,must-have’’ al tuturor acoperisurilor.

Cladirile sunt cea mai palpabila masura a frumusetii exterioare a unui oras, de aceea misiunea noastra este de a oferi personalitate tuturor acoperisurilor dar in acelasi timp sa imbunatatim experienta de a locui la mansarda.

De data aceasta, va prezentam un alt proiect realizat cu succes de Fakro in regiunea Blaricum din  Olanda. Avand un design elegant, inspirat din natura, cladirea din regiunea Blaricum se desfasoara pe patru etaje si este compusa din doisprezece apartamente si doua penthouse-uri.

mai mult

Trecut și prezent sub aceeași cupolă - Fakro
2019-03-15

Unicitate, personalitate, finisaje deosebite, functionalitate și inovatie, toate acestea într-un singur proiect arhitectural inedit, ce a avut ca scop păstrarea caracterului istoric al Vilei Neumann din Polonia.

Identitate și istorie

Situată în Gliwice, Polonia, Vila Neumann a fost construită în anul 1926 de către Artur Neumann, moștenitorul uneia dintre cele mai importante tipografii din Polonia. După sfârșitul celui de-al doilea război mondial, clădirea a aparținut Universității Tehnice din Silezia, în anii următori urmând să devină grădiniță, apoi sediul Casei de Cooperare Polono-Germană.

mai mult

Ferestrele Fakro - instrument de captare a luminii pentru arhitecți
2019-03-05

Noul sediu al Consiliului de Radio-Televiziune din Valonia , amplasat în centrul Bruxelles-ului a căpătat o nouă infățișare.Din cauza lipsei de lumină naturală din partea centrală a clădirii, un arhitect a propus folosirea ferestrelor pentru acoperiș terasă Fakro, pentru a asigura pătrunderea luminii naturale și aerisirea adecvată a interiorului.


Pe lângă design-ului estetic, calitățile funcționale ale acestor ferestre includ, de asemenea, o izolație termică excelentă, cu o valoare de 0,7 W / m2k  și o performanță impresionantă pentru izolarea fonică.

mai mult

Inovațiile Fakro aplaudate pe continentul american
2019-02-26

Fakro, unul dintre liderii mondiali în producția ferestrelor de mansardă, a participat la Salonul Internațional de construcții din Las Vegas, Nevada, unde a expus ultimele sale inovații.

Târgul NAHB IBS este unul dintre cele mai mari la nivel mondial, ce are ca obiectiv prezentarea celor mai inovative produse și servicii din industria construcțiilor.

Vedetele Fakro ale acestui târg care au atras cel mai mult atenția profesioniștilor au fost ferestrele pentru acoperiș terasă DXW, Ferestrele Balcon și scările de acces la pod pantograf LST.
 

mai mult

Viziunea Fakro premiată la Târgul BUDMA din Polonia, ediția 2019.
2019-02-21

Târgul BUDMA a avut loc la Poznań , Polonia între 12-15 februarie și este cel mai important eveniment internațional dedicat industriei construcțiilor și arhitecturii din Polonia, și unul din cele mai mari din Europa Centrală și de Est, la care Grupul Fakro a înregistrat o prezență continuă încă de la inființarea companiei în anul 1991.

Vreme de 4 zile de neuitat ne-am bucurat de atmosfera captivantă a evenimentului dar și de numărul mare de vizitatori atrași de faima și complexitatea târgului ( gama completă de produse prezentate, decor spectaculos și sesiuni profesionale de prezentări ).

mai mult

FAKRO la BAU 2019
2019-02-13

Târgul BAU s-a desfășurat în perioada 14-19 Ianuarie 2019, la München și este cunoscut drept cel mai important târg internațional dedicat sferei construcțiilor ce promovează idei arhitecturale, materiale și sisteme de construcții.

Participarea la Târgul BAU a marcat pentru Fakro un început de an foarte bun, grație succesului înregistrat în urma numărului mare de vizitatori atrași de produsele și soluțiile inovatoare prezentate.

mai mult

Olanda, Târgul de Construcții de la Utrecht ediția 2019, prezentarea soluțiilor inovatoare Fakro!
2019-02-12

Grupul Fakro a participat la Târgul de Construcții (BouwBeurs) de la Utrecht, în perioada 4-8 Februarie. În cadrul acestui eveniment au fost prezentate ultimele inovații Fakro, ce au ca scop pătrunderea cât mai eficientă a luminii naturale în căminul nostru și asigurarea ventilației corespunzătoare a încăperii. Cu această ocazie Grupul Fakro a expus o gamă largă de ferestre de mansardă și ferestre pentru acoperiș terasă.

mai mult

Povestea Fakro continuă: anul 2019!
2019-02-04

    Întâlnirea de anul acesta cu partenerii noștri dragi în casa Fakro, a fost un bun prilej și de învățare dar și de distracție: pentru a ne adânci atat cunoștințele despre ferestrele de mansardă cât și pentru a întări parteneriatul nostru.
    Ne-am întors în copilărie, ne-am bătut cu zăpadă, ne-am dat cu sania, am depănat povești si ne-am încălzit sufletul la un foc de tabără.
    La fabrica Fakro, invitații noștri au întâlnit vedeta acestui an, fereastra DXW pentru acoperiș terasă, câștigătoarea prestigiosului Concurs de Design din Germania 2019 . Au descoperit drumul unei ferestre de mansardă ,de la materia prima, trecând prin toate etapele de fabricare, până la produsul finit expus în showroom.

    Povestea Fakro va continua și în anul 2020 cu noi aventuri, dar până atunci ne bucurăm de amintirile frumoase alături partenerii și prietenii Fakro.

mai mult

Fakro, marele câștigator al Concursului pentru Design, Germania 2019
2018-11-20

Prestigiosul Concurs de Design din Germania a acordat marele premiu al anului 2019 ferestrelor pentru acoperiș terasă DXW, astfel că producătorul modial Fakro este premiat încă o dată pentru design-ul deosebit al produselor sale.

Consiliul acestui concurs reprezintă unul dintre cele mai importante centre de competență în domeniul design-ului și este format din profesioniști precum designeri, ingineri sau directori ai unor companii renumite din sfera construcțiilor.

mai mult

FAKRO a fost nominalizat pentru BIMobject Awards 2018 în categoria "Best Use of BIManalytics® CORE™"
2018-08-30

Suntem încântați să vă anunțăm că am fost nominalizați la Premiile BIMobject la categoria "Cea mai bună utilizare a BIManalytics® CORE ™".  BIMobject a decis asupra nominalizărilor după o analiză aprofundată.

mai mult

“ICONIC AWARDS 2018: Innovative Architecture - Best of Best" for FAKRO
2018-08-06

FAKRO a primit prestigiosul premiu " ICONIC AWARDS 2018: Arhitectură inovatorare - Cel mai bun dintre cei mai buni" pentru fereastra inovatoare DXW "circulabilă" creată pentru acoperișul plat.

mai mult

FAKRO in Prefab Integrated Multifunctional Energy roof (PRIME)
2018-07-19

Noua legislație europeană solicită clădiri noi care sunt "clădiri aproape neutre din punct de vedere energetic" (BENG). De asemenea, datorită acestei noi politici, clădirile și casele existente ar trebui renovate pentru a obține o etichetă energetică mai bună. FAKRO, în colaborare cu mai multe companii olandeze, contribuie la acest lucru prin dezvoltarea unui acoperiș integrat multifuncțional prefabricat (PRIME).

mai mult

Cazul FAKRO în Comisia Europeană
2018-07-18

Am primit confirmarea oficială a faptului că nu a fost deschisă de către Comisia Europeană procedura privind plângerea formulată de FAKRO împotriva acțiunilor neloiale din partea Grupului Velux. Comisia a refuzat să înceapă procedura invocând "exercitarea dreptului de a stabili priorități". Cazul nostru s-a dovedit a fi o prioritate insuficientă pentru Comisia Europeană.

Nu ascundem faptul că suntem surprinși de informația potrivit căreia cazul a fost închis în acest moment, chiar dacă am avut parte de un tratament nefavorabil din partea Comisiei de la începutul procedurii. În consecință, Ombudsmanul European continuă să investigheze plângerea noastră împotriva cazului de administrare defectuoasă a Comisiei.

mai mult

Fereastra DXW premiată de arhitecții germani
2018-01-16

Inovația FAKRO a fost recunoscută de eminenți arhitecți germani implicați în Heinze Architects' Darling Jury Award 2017, fereastra DXW DW6 pentru acoperiș terasă câștigând medalia de bronz Architects' Darling Awards 2017 din categoria "Cel mai bun produs inovator în categoria clădirilor/acoperișurilor".

Premiul Architects' Darling a fost acordat pentru prima dată în 2011, cu ocazia aniversării a 50 de ani ai Heinze GmbH, organizatorul competiției. De atunci, reprezentanții celor mai mari 20 de studiouri de design au posibilitatea de a-și alege produsele preferate dintr-o anumită categorie. În plus față de inovația în sine, au fost evaluate beneficiile utilizării produsului.

mai mult

FAKRO successful ArchitekTOUR 2017 exhibitor
2017-09-15

FAKRO, vice-lider pe piața mondială a ferestrelor de acoperiș, colaborează îndeaproape cu arhitecți și companii specializate în mediul arhitectural. Producătorul găsește arhitecții ca un grup important. Designerii folosesc produsele inovatoare FAKRO în proiectele lor. În plus, producătorul ferestrelor de mansardă creeză soluții non-standard în conformitate cu viziunea arhitecților. Compania construiește în mod constant instrumente și produse pentru a sprijini arhitecții în munca lor zilnică.

mai mult

Design pentru CONFORT MAXIM și 0 consum de energie
2017-09-01

A trăi visul rural este unul pe care mulți dintre noi îl au, iar italienii nu fac excepție. Pentru Marco Panebianco, acest vis a devenit realitate cu o clădire de sustenabilitate ecologică ridicată. Casa activă recent finalizată nu are nevoie de încălzirea spațiului. "Inițial, cumpărătorul dorea să construiască o casă pasivă" - explică Eng. Soccavo Catello, care a fost implicat în aspectele energetice și termotehnice ale operațiunii.

mai mult

FAKRO - un brand recunoscut
2017-08-22

FAKRO - viceleader global în producția de ferestre de mansardă, a atins nivelul 5 în ceea ce priveste conștientizarea și preferințele în topul brandului Daylight Solutions, conform Raportului Barometrului European de Arhitectură. Marca FAKRO a fost aleasă de arhitecți din cinci țări: Italia, Belgia, Polonia, Regatul Unit și Olanda.

mai mult

Ferestrele de mansardă FAKRO în hoteluri din întreaga lume
2017-08-08

Hoteluri din diferite țări unde, datorită instalării ferestrelor de mansardă FAKRO, camerele întunecate s-au transformat în apartamente magnifice sub cer.
mai mult

FAKRO to be an Official Sponsor of LOTTO EUROVOLLEY POLAND 2017
2017-08-02

Suntem încântați să vă anunțăm că FAKRO, un vicepreședinte global în producția de ferestre de acoperiș și scări de acces la pod, a devenit sponsor oficial al Campionatului European de Volei pentru bărbați - LOTTO EUROVOLLEY POLAND 2017.

mai mult

New line of type G flat roof windows
2017-08-01

Acoperișurile plate apar din ce în ce mai des în peisajul arhitectural, iar ferestrele de  tip G reprezintă o opțiune interesantă pentru a ilumina camerele aflate sub ele. O inspirație pentru un produs nou a fost fereastra de tip F, care a primit premiul Red Dot Design Award 2016.

mai mult

FAKRO pe BIMobject.com
2017-07-25

FAKRO, un producător mondial de ferestre de mansardă, oferă modele ale produselor sale în sistem BIM (Building Information Modeling) de mulți ani, care pot fi folosite de arhitecți în proiectele lor. Recent, FAKRO a început colaborarea cu portalul internațional www.bimobject.com.

mai mult

Interiors in the attic - Living room
2017-07-13

Diversified roof structures make rooms in the attic feature huge arrangement potential. Benefits arising in connection with this fact can be achieved exclusively through an individual approach to each project. However, the most important element of this puzzle is light. In addition to visual aspect, it has a tremendous impact on the mood in the building.

mai mult

FAKRO Headline sponsor heaps praise on BMF Conference
2017-07-04

FAKRO, vicepreședintele pe piața mondială a ferestrelor de acoperiș și a scărilor de acces la pod, a preluat încă o dată rolul sponsorului principal al Conferinței pentru industria constructorilor din BM (Federation of Merchants Federation - BMF) 2017. Evenimentul a avut loc la Budapesta, pe 15-18 iunie 2017. Pentru prima dată din 2003, conferința a revenit într-o locație a orașului și a avut loc la Hotelul Intercontinental de cinci stele din Budapesta.
mai mult

FAKRO participated in the meeting with Polish Prime Minister Beata Szydło organized in Denmark
2017-06-21

În  9 iunie, la Copenhaga, la sediul organizației "Confederația industriei daneze", a avut loc o întâlnire a Beatza Szydło, împreună cu  premierul Poloniei și antreprenorii. Grupul FAKRO a fost reprezentat de Jon Tougaard, director comercial la FAKRO Danmark A / S.

mai mult

Interiors in the attic - Bathroom
2017-06-20

Adaptarea la mansarda a dominat piața tradițională a construcțiilor, devenind o tendință în designul interior. Crearea unui colț confortabil sub acoperiș necesită influxul de lumină naturală, care în multe cazuri este posibilă numai prin aplicarea geamurilor de mansardă. FAKRO oferă, de asemenea, produse destinate instalării în încăperi cu niveluri ridicate de umiditate, cum ar fi băi și bucătării. Planificarea adecvată în acoperiș deschide noi posibilități funcționale și de aranjament.

mai mult

FAKRO fairy-tale internal blackout blinds
2017-06-20

Încurajați lumea copiilor cu jaluzele încântătoare FAKRO care vor schimba complet decorul și caracterul interiorului. Chiar și astăzi, camera copiilor dvs. poate găzdui eroii filmelor de animație de vârf ale studioului DreamWorks: "Pinguinii din Madagascar", "Cum să-ți antrenezi dragonul", "Kung Fu Panda" sau "Trolls".

mai mult

Attic inspiration... from an old balcony to a new bathroom
2017-06-05

Primavara a ajuns. Este un moment perfect pentru a reconstrui o camera in casa. Sub placile de acoperis exista adesea o abundență de spațiu, o scuză bună pentru a profita de ocazie și de a face ceva cu spațiul disponibil. Compania olandeză Hagendoorn Bouwprojecten a ajutat proprietarii casei de familie cu dorința de a crea mai mult spațiu locuibil în mansardă.

mai mult

Perfect roof harmony in “Alter Westen” district
2017-05-18

Persoanele care vizitează Berlin pot întâlni noi districte și medii care nu au fost încă explorate. Restaurarea atentă care vizează dorința vieții noi în vechime fără a afecta caracteristicile istorice este o provocare.

mai mult

More light in your home
2017-05-18

Confortabilă și luminoasă, cu o vedere panoramică magnifică a bisericii vechi și a frumoasei grădini. Aceasta este o sufragerie situată la mansarda casei de vara din Friedrichstadt, lăngă Husum, care devine din ce în ce mai atrăgătoare, datorita a trei ferestre balcoan dispuse una langa alta.
mai mult

Five years of sharing knowledge at the FAKRO training centre
2017-05-10

FAKRO Olanda a sărbătorit o aniversare specială în martie 2017. Producătorul de ferestre de mansardă a deschis porțile la un nou centru de antrenament de acum cinci ani, pe 23 martie 2012. Un loc unde prelucrătorii și revânzătorii pot afla mai multe despre produse. Între timp, FAKRO revine la un program de succes, la care au participat mai mult de 800 de profesioniști în construcții. O parte dintre aceștia revin în fiecare an pentru a învăța lucrui noi. Astfel a fost creat un grup de specialiști FAKRO.

mai mult

FAKRO celebrate amazing success at the Homebuilding & Renovating Show
2017-04-25

Luna trecută a avut loc la NEC Birmingham Show National Homebuilding & Renovating Show, iar FAKRO a generat un mare interes printre vizitatori și expozanți în cele patru zile.

mai mult

FAKRO at 36. Construma 2017 Building Trade Exhibition
2017-04-21

Expoziția Construma Trade este cel mai mare eveniment din industria construcțiilor din Budapesta. Suprafața de 20 000 m2 a adunat peste 700 de expozanți, care și-au prezentat ultimele soluții. Această ediție a atras peste 60 000 de vizitatori și a atins din nou recordul anterior al vizitatorilor.

mai mult

FAKRO supports ecology and energy-efficiency
2017-04-18

 FAKRO, a doua companie din industria ferestrelor de acoperiș și a scărilor de acces la pod, nu numai că acordă atenție celor mai mici detalii atunci când dezvoltă soluții inovatoare, dar pune accentul pe o problemă atât de importantă precum ecologia. Compania se concentrează în primul rând pe acțiuni conștiente de protejare a mediului. Ambele produse FAKRO și procesul lor de producție sunt de economisire a energiei și ecologice

mai mult

FAKRO Thermally efficient roof windows win race for PASSIVE modular construction
2017-04-11

De-a lungul ultimilor ani, FAKRO a furnizat ferestre de mansardă pentru mai multe proiecte ecologice, dintre care unul a fost pentru The Green Unit® care a furnizat o clădire modulară, cu un singur nivel, Passivhaus, care poate fi utilizată pentru o varietate de sectoare. Acest tip de proiectare și construcție a fost realizat în cele din urmă după 3 ani de prototipuri și testări.

mai mult

Do we still need the European Commission, which serves to strengthen the monopolies?
2017-04-03

29 martie 2017 în Parlamentul European, deputatul  Ryszard Legutko a organizat o conferință de presă cu privire la prejudecățile Comisiei Europene și la lipsa acesteia de a audia plângeri din partea țărilor din Europa Centrală și de Est.

mai mult

FAKRO innovations at MADE Expo 2017
2017-03-13

FAKRO which is the second largest manufacturer of roof windows and loft ladders worldwide presented its innovative products during MADE Expo 2017. The most popular international architecture and building construction show in Italy was held from 8 to 11 March at Milano Rho Fiera.

mai mult

FAKRO is strong on every field – Batibouw 2017
2017-03-08

FAKRO este puternic pe toate domeniile! Acesta a fost cuvântul cheie al  companiei în timpul târgului de construcție, renovare și amenajare a casei Batibouw. Este unul dintre cele mai mari târguri care au avut loc în Belgia și Luxemburg in perioada 16 și 26 februarie la Centrul Expozițional de la Bruxelles.

mai mult

FAKRO at Bauen und Energie 2017
2017-03-07

Un sezon de construcții foarte intens a început. Este pentru a treia oară când FAKRO a participat la Bauen & Energie la Viena, cel mai mare târg austriac pentru problemele de construcție, renovare și economisire a energiei. Întregul eveniment a durat 4 zile, între 16 și 19 februarie 2017, acesta a pus accentul pe inovațiile privind protecția mediului și a climei.

mai mult

FAKRO Netherlands celebrated cooperation during the Dutch Building Fair
2017-03-02

În cadrul ediției 2017 BouwBeurs din Olanda, care a avut loc în perioada 6-10 februarie, FAKRO a prezentat puterea cooperării. Produsele inovatoare au fost prezentate la standul FAKRO în timpul târgului și a fost organizat un eveniment special pentru a sărbătorii colaborarea.

mai mult

FAKRO at Strechy Praha 2017
2017-02-28

Designul modern și soluțiile excepționale oferite de FAKRO au fost recunoscute la cel mai mare eveniment industrial de pe piața cehă - Střechy Praha 2017. Pentru standul său prezentat în 2016, FAKRO a primit premiul prestigios "Cel mai interesant stand de expoziție" al târgului.

mai mult

BUDMA 2017 record-breaking for FAKRO
2017-02-17

Without the shadow of a doubt, this year's International Construction and Architecture Fair BUDMA was record-breaking for FAKRO which is the second largest manufacturer of roof windows and loft ladders worldwide. FAKRO during BUDMA is not just a remarkable stand, but above all, numerous concurrent events with the participation of global company, continuously developing in the joinery industry. 

mai mult

FAKRO trendy in 2017
2017-01-31

Greenery (15-0343) is a vivid colouring of leaves and grass which puts us in a good mood, adds vitality and calms down. People associate it with close contact with nature, harmony, new beginning and passion. The colour of freedom, hope and ecology has been acknowledged by the Pantone Color Institute which announced it the colour of the year 2017. The character of FAKRO fits perfectly into the symbolism of Greenery as the qualities represented by a green colour shape the philosophy of the company since the beginning of its activities.

mai mult

FAKRO at BAU 2017 trade fair
2017-01-18

Târgul de expoziții BAU 2017, care este unul dintre cele mai mari evenimente din industria construcțiilor din Europa, a început la 16 ianuarie 2017 la München. Suprafața de 185 000 m2 a adunat peste 2000 de expozanți care și-au prezentat ultimele soluții. Fiecare ediție atrage peste 250 000 de vizitatori din peste 150 de țări care caută produse, idei și concepte inovatoare

mai mult

Feel the silence on a rainy day ... Type F flat roof window
2017-01-17

FAKRO, a doua companie de pe piața ferestrelor de mansardă, concentrează atenția asupra celor mai mici detalii atât din punct de vedere al designului, cât și al funcționalității în crearea produselor. Ferestrele de mansardă de tip F au primit un premiu Red Dot Design Award 2016 și, pe lângă designul lor modern, ferestrele au o rezistență excelentă la zgomotul produs de ploaie.

mai mult

A "shaft" of natural light
2016-12-16

Four skylights flood the living space of a newly built villa as FAKRO once again delivers a personalised architectural solution. 

Located in a panoramic position in the foothills of the Carnic and Julian Alps, the compact, single-family villa recently built in the hamlet of Qualso in Reana del Roiale (Udine) is an example of how the use of roof windows can radically transform the home.

mai mult

FAKRO Eurotop membranes conquer the world
2016-12-01

În 2017, gama de produse FAKRO va fi extinsă cu membrane Eurotop New Generation. Ele au parametri de rezistență mai mari și performanțe îmbunătățite. Membranele Eurotop au primit certificate de calitate în multe țări din întreaga lume. Recent, calitatea lor a fost apreciată de piețele din Noua Zeelandă și Australia, unde au primit certificatul CodeMark.

mai mult

A Viennese Art Nouveau villa
2016-11-25

Un chirurg austriac și-a îndeplinit visul său mult așteptat și a reconstruit podul în vila Art Nouveau vienez într-un paradis Sport & Chill. Scopul a fost să aducă lumină naturală în încăperi și, în același timp, să optimizeze clădirea energic

 

 

 

 

mai mult

World Championship for Young Roofers 2016
2016-11-16

World Championship for Young Roofers which took place from 26 to 28 October in Warsaw is completed. The championship turned out to be a great success for two Polish teams in the category of metal and pitched roofs, and for the team of Switzerland in the flat roof category. FAKRO supported participants from the start of this year's competition. 

mai mult

Affordable housing and no energy costs – Groevenbeek Noord
2016-11-02

No utility bill at the end of the year? In Groevenbeek Noord it’s possible! - a unique zero-energy quarter in Ermelo, the Netherlands. The homes are equipped with a series of energy efficient solutions, such as a thick building envelop, low energy devices and a roof consisting of solar panels. 

mai mult

Mexican Wave! FAKRO at EXPO CIHAC 2016 Mexico City
2016-10-31

FAKRO a prezentat pentru prima dată produsele sale la cea mai mare expoziție pentru industria construcțiilor din Mexic - EXPO CIHAC 2016 Mexico City, care a avut loc între 11-15 octombrie.

mai mult

FAKRO DXW window wins the Archiproducts Design Award
2016-10-25

Prima ediție a premiului Archiproducts Design a fost terminat recent. Premiul este dat de Archiproducts, unul dintre cele mai importante portaluri internaționale dedicate sectorului arhitectural. Ca parte a acestui premiu - care a avut un interes deosebit deoarece 490 de produse au fost listate de 250 de companii din 15 țări diferite - fereastra FAKRO DXW pentru acoperișuri plate a câștigat premiul "Cel mai bun din categorie", în ceea ce privește categoria "Building Shell".

mai mult

Winners of FAKRO Inspires – Space for New Visions 2016 announced!
2016-10-25

FAKRO, producător mondial de ferestre de mansardă, a fost din nou organizator al concursului internațional de design pentru arhitecții FAKRO Inspires - Space for New Visions. Concursul sa încheiat la 3 octombrie.

mai mult

On the bike for a laudable goal – Albintra-FAKRO Classic 2.0
2016-09-22

Deși vremea nu a fost bună în acest an, 400 de persoane au participat la cea de-a doua ediție a Albintra-FAKRO Classic, care a avut loc în 4 septembrie. Orașul belgian Broechem, unde Albintra își are sediul central, a găzduit numeroși fani ai ciclismului. Aceștia au avut parte de o atmosferă excelentă, oferind ajutor oamenilor nevoiași.

mai mult

Light, love and joy at Lichtblickhof
2016-09-07

Termenul german "Lichtblick" descrie o experiență excepțională. O fostă fermă din frumoasa zonă rurală a austriei din apropiere de Viena este una dintre acele excepții pozitive: Hotelul Lichtblickhof este un loc cald pentru copiii grav bolnavi. Ferestrele de mansardă FAKRO sunt responsabile pentru asigurarea unei lumini frumoase în toate camerele de zi.

mai mult

FAKRO to be a reservoir of patents
2016-08-26

Dziennik Gazeta Prawna (Ziarul zilnic legal) a publicat clasamentul entităților care au prezentat cel mai mare număr de brevete și modele de utilitate în 2015. FAKRO este prima companie de pe listă. Numai universitățile de prestigiu și institutele de cercetare sunt plasate mai sus.

mai mult

FAKRO’s Gruwelijkste successful with high proceeds
2016-07-25

La 9 iulie 2016, FAKRO Țările de Jos și ROAd4energy au concurat împotriva bolii mitocondriale, strângând astfel cât mai mulți bani pe parcursul primei ediții a evenimentului de ciclism "Gruwelijkste" al FAKRO. Aproximativ 300 de ciclisti entuziaști au participat la evenimentul de ciclism în împrejurimile frumoase din Groesbeek. Cu eforturile tuturor participanților, voluntarilor și donatorilor, evenimentul a stâns o sumă fantastică de 13.465 de euro pentru caritate.

mai mult

Tour de Pologne 2016 – riding across Nowy Sącz with FAKRO
2016-07-21

The Tour de Pologne riders arrived in Nowy Sącz on 14 July 2016. Cyclists left Zawiercie to cover the distance of 240km before reaching the finish line. The winner of the 3rd stage of the 73rd Tour de Pologne UCI World Tour was Niccolo Bonifazio representing Trek-Segafredo team. Everyone in FAKRO kept fingers crossed for cyclists. The company prepared a lot of surprises for athletes and fans. 

mai mult

FAKRO with 'Oscar of Design'
2016-07-18

O ceremonie oficială a premiilor Red Dot Design 2016 a avut loc la 4 iulie la Teatrul Aalto din Essen. Este unul dintre cele mai prestigioase premii din lumea design-ului acordată în fiecare an firmelor care au stabilit o nouă direcție de dezvoltare în domeniul designului. Juriul internațional responsabil cu acordarea premiilor este format din persoane deosebite. FAKRO, care este renumită pentru produse inovatoare, funcționale și caracterizate prin estetică impecabilă, a primit acest premiu prestigios. Un trofeu cunoscut sub numele de "Oscar de design" a fost acordat ferestrei de acoperis plate DEF DU6.

mai mult

FAKRO to be once again a Partner of Tour de Pologne
2016-07-07

Similar cu anul precedent, FAKRO a devenit partener al Turului 73 de la Pologne. Traseul cursei de ciclism va acoperi, printre altele, Nowy Sącz - orașul în care are sediul cel de-al doilea mare producător de ferestre de mansardă din lume. FAKRO a fost implicat de multă vreme nu numai în promovarea regiunii, ci și sprijină cu tărie o varietate de evenimente sportive.
mai mult

FAKRO on the Roof of America
2016-06-29

FAKRO, ale cărui produse ajung dincolo de Europa, au susținut un proiect de călătorie "FAKRO pe Acoperișul Americii", realizat în iunie anul acesta de Paweł Rochowicz - jurnalist economic al Rzeczpospolita, un cotidian național polonez.

mai mult

FAKRO at CONSTRUMA 2016 trade show
2016-04-19

FAKRO, cel de-al doilea mare producător de ferestre de mansardă și scări de acces la pod din lume, a participat activ la cea de-a 35-a ediție a Expoziției Internaționale de Construcții Construma, organizată la Budapesta între 6 și 10 aprilie 2016. Compania a prezentat soluțiile inovatoare pe standul care acoperă o suprafață de aproape 100m2.

mai mult

Red Dot Award 2016 for FAKRO
2016-03-31

Suntem încântați să vă informăm că prestigiosul premiu Red Dot Design 2016 a fost căștigat de FAKRO pentru fereastra de acoperiș plat DEF U6. Premiul Red Dot Design este un premiu internațional de design de produs și comunicare acordat de Design Zentrum din Essen, Germania, din anul 1955. Mulți experți consideră că acest premiu este unul dintre cele mai valoaroase din domeniul designului industrial.

mai mult

FAKRO DEF flat roof window given the TOP DESIGN award 2016
2016-03-24

FAKRO DEF flat roof window has been awarded in the TOP DESIGN 2016 contest. By awarding the prize in the category Interior Furnishings, the international jury appreciated its comfort of use, high technical and aesthetic values .

mai mult

“FAKRO Inspires – Space for New Visions” design competition in a new version!
2016-03-04

We start the next edition of the prestigious international design competition ”FAKRO Inspires – Space for New Visions” addressed to architects and for the first time to students of the architecture.

mai mult

FAKRO is strong on every field - Batibouw 2016
2016-02-26

We are delighted to invite you to visit FAKRO stand at Batibouw – The Brussels Construction and Renovation Fair, which takes place from 25th February to 6th March at the Brussels Exhibition Centre. This event presents products from the construction industry on the exhibition space with the total area of over 20,000 m2.

mai mult

FAKRO at Bauen & Energie 2016 in Vienna
2016-02-10

It was the second time FAKRO actively participated in trade fairs Bauen & Energie, held in Vienna from 28th to 31st January 2016. This year’s edition of the trade fairs saw 550 exhibitors presenting their new products in three exhibition halls. Bauen & Energie is very popular among industry experts. The trade fairs were visited by over 45 thousand visitors.

mai mult

The type F flat roof window to be a winner of the “Golden Tile” award at the trade fair organized in Czech Republic
2016-02-03

The innovation of FAKRO has one again been recognized. We are delighted to announce that the type F flat roof window has been awarded the “Golden Tile” at Střechy Praha 2016 Trade Fair.
mai mult

FAKRO celebrates its 25th anniversary
2016-01-28

Nearly 500 guests, representatives of 31 countries of the world, business partners, architects, journalists, interesting thematic panels, innovative product exhibitions and Jubilee Gala - FAKRO celebrates 25th anniversary.

mai mult

25 Years of FAKRO Innovation
2016-01-22

FAKRO – the second largest manufacturer of roof windows and loft ladders in the world celebrates its 25-year presence in the market. The year of 2016 will provide an abundance of attractions dedicated to our partners. The culminating point of our celebrations will be the Conference and Jubilee Gala held in Jachranka near Warsaw between 22-24 January.

mai mult

A photo competition “On your bike with FAKRO” settled!
2015-12-15

We know the winners of a photo competition “On your bike with FAKRO” organized by FAKRO, second-largest manufacturer of roof windows and loft ladders in the world. 

mai mult

FAKRO light tunnel appreciated by Malaysians
2015-11-18

FAKRO is a leading manufacturer of roof windows and loft ladders known all over the world. FAKRO-branded products can be found in over 50 countries. “We offer innovative products of the highest quality and we are present wherever there is a demand for the company's products” – Rafał Rynduch working in FAKRO Export Department explains the global success of the company.

mai mult

FAKRO on BATIMAT trade show in Paris
2015-11-05

2 November 2015 – this date is very important for the entire construction industry around the world. This is the day when the largest European construction show begins - Batimat 2015. This event organized every two years attracts over 3,000 exhibitors and about 400,000 visitors from all over the world.

mai mult

The cycling event Albintra-FAKRO Classic is behind us!
2015-09-07

On 6 September 2015 seven-person FAKRO team composed of: Małgorzata Sroka, Grzegorz Witowski, Wojciech Sowa, Marek Tokarczyk, Piotr Zegarliński, Michał Kunicki and Kamil Nowak took part in an international cycling event Albintra-FAKRO Classic.

mai mult

Albintra-Fakro Classic
2015-09-04

On September 6, 2015 FAKRO and Albintra organize the first edition of the Albintra-FAKRO Classic - a cycling event starting from Broechem, where the offices and warehouses of Albintra are located.
mai mult

We know the winners of the competition “FAKRO – Space for new Visions”!
2015-07-10

Sixth edition of the competition for the architects “FAKRO – Space for new Visions” is completed. Once again organized by FAKRO, a global manufacturer of roof windows and loft ladders and by A10 Magazine for European Architecture, the contest began in February.

mai mult

FAKRO at MADE Expo Trade Show 2015 in Milan
2015-04-08

The greatest Italian trade show in the construction industry was held between 18-21 March in Milan. FAKRO, world's vice-leader in the manufacture of roof windows and loft ladders could not miss such an prestigious event.

 

mai mult

FAKRO at next Trade Show - Střechy Praha 2015
2015-04-07

The largest trade show on the Czech market dedicated to roofs - Střechy Praha was held in Prague between 22-24 January. Such a prestigious event could not be missed by vice-leader in the manufacture of roof windows and leading producer of loft ladders – FAKRO Company.

mai mult

FAKRO Inspires
2015-03-19

 FAKRO Inspires – the motto of the training conference held between 4-7 March 2015 for participants of the architectural competition New Vision of the Loft 3 organized by FAKRO and A10 Magazine for European Architecture.

 

mai mult

5th edition of IFD FAKRO Winter Olympics is already behind us!
2015-02-11

It was already for the fifth time that Muszyna hosted participants of IFD FAKRO Winter Olympics. Guests from 11 countries took part in the jubilee edition of this event. The main organizer was leading manufacturer of roof windows in the world – the FAKRO Company. Honorary patron was IFD (International Federation for the Roofing Trade).

mai mult

FAKRO at BAU Trade Show
2015-02-03

Nearly 2000 exhibitors from 42 countries presented their products and services during trade show held in Munich. FAKRO, world's potentate in the roof window manufacture could not miss BAU trade show which is very prestigious event.

 

mai mult

FAKRO inspires - space for new visions!
2015-01-15

New edition of International Design Competition “FAKRO inspires space for new vision” begins soon. FAKRO and A10 magazine would like to invite architcts from around the world to participate in the competition.

mai mult

5th IFD FAKRO WINTER OLYMPICS
2014-12-17

International championship of roofers IFD FAKRO Winter Olympics will be held already for the 5th time in mountainous and picturesque resort – Muszyna.
mai mult

New FAKRO Website - www.fakro.com
2014-10-31

 FAKRO created the new intuitive website www.fakro.com. Fulfills the latest trends in web design and allows easy access from mobile devices such as tablets and smartphones. We invite you to visit our website.

mai mult

FAKRO granted with Brands for Poland award
2014-10-08

The FAKRO Company has been granted Brands for Poland award. The originator of the action is Brief magazine which to celebrate 25th anniversary of gaining freedom by Poland honoured brands shaping the image of modern, creative and economically strong Poland – in three categories: company's brand; people who are brand of Poland and places that are associated with Poland.

mai mult

Insulated FTT U8 THERMO
2014-10-02

Considering coming cold days FAKRO offers the high energy-efficient roof window. The FTT U8 Thermo allows to reduce heat loss as well as bills for heating the building.
mai mult

The AIA Housing Award for "Park Passive" house with skylights
2014-09-18

The American Institute of Architect rewarded the "Park Passive" house with skylights.

mai mult

Polish Championships of the Construction Industry in Sailing
2014-09-11

The 7th Polish Championships of the Construction Industry in Sailing started 6 September in Croatia. 24 crews, around 200 participiants went to regatta in Adriatic Sea.

mai mult

FAKRO in the economic centre of the world
2014-09-10

Ever year, for a few days of September, Krynica Zdroj becomes the economic centre of the world. During the Economic Forum thousands of visitors talk about the most crucial problems of the global economy. The meeting attracts personalities from the world of business, science and politics. Coverage from meetings held in Krynica is reported by journalists from all over the world.

mai mult

FAKRO brand awarded with Superbrands 2014 prize in Slovakia
2014-06-12

We are pleased to announce that FAKRO brand has been granted Superbrands 2014 prize in Slovakia. For the FAKRO Company it is very valuable distinction and confirmation that we have managed to create a recognizable global brand.
mai mult

New generation of awning blinds
2014-06-03

The FAKRO company considering coming hot days offers innovative awning blinds for roof windows.
mai mult

NEC Birmingham – Building Trade Show
2014-04-15

The Birmingham NEC Building Trade Show is one of the greatest events of the construction industry in the UK associated with the construction, renovation and home conversion.

mai mult

FAKRO at the International Construction Fair BATIBOUW
2014-04-14

Batibouw show is the largest construction fair held annually in Belgium. During the show lasting eleven days visitors had the opportunity to familiarize themselves with new products related to construction and renovation. The event took place at the Belgian Square, in the heart of Brussels.

mai mult

FAKRO Inspires – Budma Construction Trade Show 2014
2014-03-20

The first exhibitions of the latest products, technological innovations from the construction industry, conferences, discussions and contests were shared by exhibitors and visitors of 23rd Poznan International Construction and Architecture BUDMA Trade Show 2014 held in Poznan.

mai mult

FAKRO at German Dach und Holz International Trade Show
2014-03-04

The DEF and DEC flat roof windows, VMZ and VMB awning blinds for vertical windows as well as AMZ Solar and AMZ Z-Wave awning blinds controlled via smartphone were the products presented by FAKRO at Dach und Holz International Trade Show 2014 held in February in Cologne.

mai mult

Participants of “New Vision of the Loft 2” met in FAKRO
2014-02-21

Architects who took part in the last year's edition of the New Vision of the Loft 2 competition organized by FAKRO met in Nowy Sacz. Visitors from Italy, Lithuania, Germany, Slovakia and Poland came to the headquarters of the world's second largest manufacturer of roof windows.

 

mai mult

Another Gold Medal for FAKRO Innovative Product
2014-01-23

Innovative research and development activities by FAKRO once again resulted in the Gold Medal of the International Trade Fair BUDMA. This prestigious award was granted to the type F flat roof window.

mai mult

International Design Competition for Architects - 5th edition
2014-01-22

In March 2014 starts new edition of the International Design FAKRO Competition "New Vision of the Loft 3".

mai mult