Fakro, marele câștigator al Concursului pentru Design, Germania 2019

Prestigiosul Concurs de Design din Germania a acordat marele premiu al anului 2019 ferestrelor pentru acoperiș terasă DXW, astfel că producătorul modial Fakro este premiat încă o dată pentru design-ul deosebit al produselor sale.

Consiliul acestui concurs reprezintă unul dintre cele mai importante centre de competență în domeniul design-ului și este format din profesioniști precum designeri, ingineri sau directori ai unor companii renumite din sfera construcțiilor.

Vedeta concursului, fereastra DXW pentru acoperiș terasa, pe langă design-ul deosebit ofera și o rezistență excelentă ( este o fereastră pe care poți păși în siguranță sau chiar te poți plimba cu bicicleta!) conferită de geamul de siguranță și stratul antiderapant aplicat pe suprafața exterioară.

,, Suntem foarte mândri deoarece produsele noastre sunt apreciate pentru tehnologiile invoative și funcționalitatea lor, și nu doar pentru calitatea excelenta care ne-a consacrat pe piață. Acordăm o atenție specială designului și esteticii doarece aceștia sunt factorii care fac diferența între produse.” A declarat Slawomir Gawlik – Directorul de Marketing al Grupului Fakro.