Ferestrele FAKRO vă invită la relaxare și bucurie pe malurile însorite ale Oltului

De-a lungul timpului casele oltenești au surprins prin farmecul lor și au inspirat mulți arhitecți în conceperea unor clădiri care astăzi fac parte din tezaurul național românesc.
De la grandoarea culelor boierești până la trăinicia caselor țărănești cu prispe și stâlpi sculptați din lemn, toate aceste construcții au în comun arta: adică simbolistica și frumosul care spun povestea țăranului de secole încoace.
Trecerea timpului, care nu în ultimul rând înseamnă dezvoltare, a remodelat și chipul și nevoile vieții noastre și, de multe ori, simbolistica locuințelor tradiționale a îmbrăcat straiele utilității și funcționalității.

Un exemplu grăitor în acest sens, este un proiect luminos din sudul României, care poartă și amprenta FAKRO. Aflată tocmai în inima orașului Slatina, această casă modernă, deși diferită de stilul arhitectural specific zonei, rezonează prin prospețime și lumină și putem spune, fără să exagerăm, că este o invitație la relaxare și bucurie pe malurile însorite ale Oltului așa cum ar putea fi și pe țărmurile Mediteranei.

Prin designul său și spațiile generoase, această casă bifează toate nevoile unei familii moderne.  
Se întinde pe o suprafață de 230mp construiți și este structurată pe două etaje. La parter putem găsi o bucătărie, un spațiu de relaxare, o camera tehnică și un garaj, iar la etajul superior găsim trei dormitoare, două terase și o baie.
Pe acoperișul casei care servește drept spațiu de relaxare au fost instalate ferestre FAKRO pentru acoperiș terasă DXG, care prin designul lor elegant, se potrivesc perfect cu arhitectura casei.

Ferestrele DXG pentru acoperiș terasă asigură lumina naturală din abundență în interior dar și siguranța familiei, fiind echipate cu geam antiefracție acoperit cu un modul de sticlă suplimentar.
La construcția acestora au fost utilizate soluții tehnice avansate care asigură o înaltă performanță și un aspect estetic desăvârșit. Iar pentru că ferestrele au fost instalate deasupra dormitorului matrimonial și al băii, constructorul a decis utilizarea rulourilor interioare FAKRO, pentru a spori sentimentul de intimitate al locuitorilor.