Să împodobim ferestrele de mansardă!

     Camerele de la mansardă, din orice locuință, sunt un loc aparte, încărcat cu puțină magie care vine din povestea podurilor de odinioară și, de aceea, sunt camerele noastre preferate.

     Indiferant că vorbim despre dormitorul celor mici sau spațiul de joacă și relaxare, aceste încăperi, pe lângă bucurie și multă lumină, trebuie să aducă și confort. Pornind de la aceste gânduri - bucurie, lumină, confort -, FAKRO creează ferestre de mansardă dar și o gamă diversificată de accesorii interioare (cu acționare electrică sau manuală) potrivite oricărui tip de fereastră și oricărei destinații.
     Când sunt total închise, rulourile interioare pur și simplu crează iluzia noptii și dau startul la odihnă. Opțiunea de a trage rulourile în orice poziție permite controlarea cantității de lumină care intră în cameră, în funcție de activitățile și dorințele noastre.
     Limitând schimbul de caldură cu exteriorul, accesoriile interioare reduc căldura din încăpere, în timpul verii, și consumul de energie, în timpul iernii.

     Desigur, rulourile interioare crează și multă intimitate la mansardă dar ne oferă și o frumoasă provocare atunci când trebuie să le alegem, pentru a le potrivi cu designul proiectat și cu gusturile noastre.
    
     Pentru a vă încuraja să alegeți ceea ce vi se potrivește, vă invităm să descoperiți promoția ,,Să impodobim ferestrele de mansardă!" în cadrul căreia va oferim un discount suplimentar pentru toate accesoriile interioare achiziționate până la data de 31.12.2020.   

     Puteți achiziționa accesoriile interioare de la oricare distribuitor FAKRO din România.