FAKRO la Festivalul Luminii din Cluj-Napoca

Suntem fericiți să împărtășim cu voi o parte din emoția și bucuria pe care le-am simțit weekendul acesta la Festivalul luminii din Cluj-Napoca.
În minivacanța de Rusalii am petrecut alături de mii de oameni minunați ai Clujului clipe de neuitat, redescoperind împreună bucuria lucrurilor mărunte.
O adevarată atmosferă de poveste, emoție și bucurie s-a instalat pe Malul Someșului, printre sute de gulgute luminoase, copii curioși și cântecul chitarelor.

Vizitatorii au fost invitați să cânte, să se joace și să participe la ateliere alături de organizatorii evenimentului. Cu ajutorul acestora, am organizat și noi un atelier de colorat căsuțe construite chiar de colegii noștri, dar și o expoziție foto cu proiecte arhitecturale FAKRO din Europa.

Atât copiii cât și părinții au fost răsplătiți pentru participarea la atelier dar și pentru creativitatea și imaginația cu care au decorat casuțele FAKRO.
Oragnizatorii acestui eveniment au creat un spațiu primitor, relaxant, rupt din cotidian, menit să încurajeze comunitatea clujeană să redescopere frumusețea lucrurilor mărunte.

„Adevărata fericire nu e rezultatul bogăției, a succesului în carieră și nici măcar al satisfacerii tuturor plăcerilor. Fericirea e atunci când ești mulțumit de ceea ce ai și te bucuri din plin de asta. Dar mai presus de atât, adevărata cale spre fericire este acea de a-i face pe ceilalți fericiți. ”