Inimi verzi pentru Beirut

     Ziua de 4 august a adus în capitala libaneză Beirut, o explozie uriașă care a înmărmurit întreaga lume, traumatizând și distrugând sute de familii și care a lăsat peste 300.000 de oameni fără adăpost.    
     Pagubele produse de această explozie sunt uriașe, tocmai din acest motiv locuitorii orașului au nevoie imediată de suport material și uman.
     FAKRO reacționează ferm în fața acestui eveniment prin solidaritate și compasiune, implicându-se în campania de ajutor pentru Beirut.
     Alături de un grup de câteva zeci de salvatori polonezi care au zburat la Beirut împreună cu câini și echipament medical, Grupul FAKRO a trimis ferestre de mansardă pentru a contribui la reconstruirea acoperișurilor distruse de explozie.

     „Ferestrele noastre vor fi livrate celor nevoiași de către distribuitorul nostru care operează pe piața locală. Aceasta este contribuția noastră la reconstruirea orașului distrus, și mai presus de toate un gest de solidaritate cu toți cei afectați de tragedie”, a comentat Tomasz Januszewski - inițiatorul și organizatorul acestei acțiuni, responsabilul FAKRO pentru piețele din Orientul Mijlociu.

Împreună suntem mai puternici!