20 de ani de Ferestre de mansardă FAKRO in România

     Aniversăm  20 de ani de FERESTRE DE MANSARDĂ FAKRO în România și stim bine că acest fapt nu ar fi fost posibil fără dumneavoastră.
     20 de ani de pledoarie pentru LUMINA NATURALĂ și BUCURIA DE-A TRĂI LA MANSARDĂ.
     20 de ani În care am spart monopoluri, am redefinit standarde și NE-AM ÎNGRIJIT DE SIGURANȚA CLIENȚILOR NOȘTRI. 
     Haideți să ne bucurăm împreună!
     Construim această aniversare ca o serie de evenimente ,,20 de ani de FERESTRE DE MANSARDĂ FAKRO în România,  care va demara cu promoția ,,Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche’’, prin care oferim un discount de 50% la rulourile exterioare AMZ I cu operare manuală, la achiziționarea unui pachet de produse compus din:

  • O fereastră de mansardă FAKRO Profi sau Lux + o ramă de etanșare cu kit XDP sau rama EHV-AT Thermo

Așadar, aveți posibilitatea de a achiziționa la jumătate de preț ruloul exterior AMZ I, o alternativa viabilă la aerul condiționat, în perioada 1 - 31 iulie 2022.


Iată câteva beneficii oferite de rulourile exterioare AMZ I:
     Înlătură necesitatea folosirii unui sistem de aer condiționat deoarece reflectă razele soarelui spre exterior, asigurând în același timp umbrire eficientă, vizibilitate spre exterior dar și o protecție a mobilierului din încăpere. În plus, fereastra de mansardă poate fi acoperită pe toata durata verii fără a necesita operarea zilnică a ruloului.


Și câteva beneficii oferite de pachetul promoțional FAKRO:
1) Ferestrele de mansardă din clasele PROFI și LUX sunt cele mai inovatoare ferestre de mansardă FAKRO, cu cei mai buni parametrii în eficiența energetică a mansardei și care răspund standardelor de calitate viitoare;
2) Rama de etanșare cu Kitul XDP - marește gradul de hidro și termoizolație în jurul ferestrelor de mansardă și, în plus, garantează o creștere categorică a duratei de viața a ferestrelor;  Rama de etanșare EHV-AT Thermo - constituie soluția ideală pentru a asigura o conexiune etanșă și "călduroasa" a ferestrelor de mansardă cu materialul învelitor. Utilizând ramele Thermo, coeficientul de izolare al întregii ferestre de mansardă poate crește cu până la 15%, în funcție de tipul ferestrei.
3) Rulourile exterioare AMZ I – resping căldura spre exterior, fiind astfel soluția cea mai eficientă de evitare a supraîncălzirii mansardei.
               
                Pachetul promoțional FAKRO este conceput să bifeze toate avantajele atunci când ne gândim la eficiența energetică, funcționalitate și calitate.

Pentru mai multe informații despre Promoția ,, Ferestrele de mansardă și rulourile FAKRO – Suflete pereche " vă invităm să consultați Regulamentul Promoției mai jos.
Vă reamintim că puteți achiziționa pachetul promoțional de la oricare distribuitor FAKRO din România.

 

 

 

20 de ani de Ferestre de mansardă FAKRO in România