Fakro contribuie la dezvoltarea sănătoasă a copiilor


Cu toții cunoaștem importanța luminii naturale pentru sănătatea noastră, de aceea este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le luăm în considerare în amenajarea locuinței, cu atât mai mult atunci când este vorba despre camera copilului.

Misiunea Fakro de a aduce lumină naturală, aer curat și siguranță în toate casele a fost îndeplinită încă o dată cu succes prin realizarea unui proiect inedit în orașul Ede din centrul Olandei.

Vă spunem povestea unei vechi barăci militare, apăsată de vreme care astăzi a devenit un minunat centru de zi pentru copii (,,Prins Vleermuis”) inundat de zâmbete și energie.

Pentru realizarea acestui proiect, provocarea pentru Fakro a fost transformarea acoperișului vechii barăci într-o sursă de lumină naturală esențială pentru dezvoltarea sănătoasă (stimulează capacitatea de concentrare și previne stările de oboseală) a celor mici.

Pentru a răspunde nevoii de lumină naturală și aer curat din abundență în interiorul clădirii, am folosit ferestrele de mansardă Fakro FTU-V U3 Z-Wave. Ferestre electrice dotate cu transformator, senzor de ploaie și telecomandă pentru operarea ușoară de la distanță.

Geamul termoizolator U3 ajută la economisirea energiei prin limitarea pierderilor de caldură în timp ce sistemul topSafe oferă rezistență sporită la efracție.

Așadar, micii locuitori ai orașului Ede, se bucură acum de un nou spațiu dedicat jocului, studiului și dezvoltării sănătoase.