Ferestrele FAKRO însuflețesc conacul Conților de Cirac

Continuăm jocul dintre trecut și prezent, de data aceasta cu un iz romantic și aristocrat într-un vechi conac al Conților de Cirac. Cuplul nostru preferat, format din ferestrele de mansardă și ferestrele Atic FAKRO, a readus la viață podul vechiului conac, nu demult întunecat și acoperit de praf.

În continuare vă spunem încă o poveste scrisă chiar de ferestrele de mansardă FAKRO.
Imaginați-vă că vă plimbați pe străduțele înguste ale Spaniei, printre căsuțe seculare de piatră cu priveliște către podgoriile îndepărtate.

O astfel atmosferă boemă ce ne poartă departe de zgomotul orașului poate fi simțită în provincia spaniolă La Rioja. Aici, există o clădire ce fură privirile tuturor, un mic conac îmbrăcat în piatră ce a aparținut odată familiei nobiliare a Conților de Cirac.

Villalba de Rioja este situat la poalele Munților Obarenes și la 4 km de cea mai mare concentrație de podgorii veche de o sută de ani din El Barrio de la Estación de Haro. Când vizitați locul, puteți atinge istoria sa scrisă de locuitori celebri: familia lui D. Pedro Ruiz del Castillo - fondatorul orașului Mendoza din Argentina, contele Cirac și contesa Castillo Fiel.

Construit în secolul al 18-lea, conacul a îmbrăcat straie moderne ce se combină subtil cu designul erei în care a fost construit. Ținut departe de ochii curiosilor de rând, ușile conacului se deschideau doar pentru domnițe cochete și boieri cu staif. Astăzi pragul conacului poate fi trecut de oricine dorește să petreacă un sejur aristocrat pe meleagurile Spaniei.

Interioarele și-au păstrat stilul boem, împodobite cu materiale naturale, cum ar fi piatra și lemnul, și mobilier special realizat de designeri pentru a se încadra perfect în acest ansamblu.

Spațiul din mansardă, odată nefolosit, a devenit acum un loc cu adevărat special în care oaspeții se pot bucura de vacanță sub lumina protectoare a ferestrelor de mansardă FAKRO. Atmosfera caldă și romantică din interior a fost realizată cu ajutorul cuplului FAKRO format din ferestrele de mansardă FAKRO FTP-V U3 și ferestrele ATIC BVP P2.

Villalba de Rioja este un loc cu totul special perfect pentru cei care prețuiesc pacea, natura și intimitatea. Pentru a consolida aceste sentimente, proprietarul a decis folosirea rulourilor exterioare FAKRO AMZ New Line dar și pentru a-și proteja oaspeții de căldura excesivă.