Descoperă promoția Marele MAX

 

     Ce înseamnă pentru voi o fereastră de mansardă specială?


     Pentru noi, o fereastră de mansardă specială înseamnă: dimensiuni generoase, astfel încât să pătrundă multă lumină naturală și aer curat în interior, eficiență energetică, ușurință în utilizare și, desigur, toate acestea la un preț accesibil.

Descoperă promoția Marele MAX

     Pornind tocmai de la acest gând, introducem acum pe piața din România, ferestrele de mansardă cu dublă articulare preSelect MAX.
     

     Și nu o facem oricum, ci sărbătorind prin promoția ,,MARELE MAX", prin care vă oferim un discount de 250 Lei la achiziționarea oricărei ferestre de mansardă preSelect MAX, în perioada 01.07.2021 - 31.07.2021.

     Iată câteva avantaje oferite de ferestrele FAKRO preSelect MAX:

  • O nouă generație de ferestre cu dublă articulare, cu două funcții separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediană sau prin articulare superioară.
  • Articularea superioară permite fixarea cercevelei în poziția dorită între 0 și 45°, soluție ce marește spațiul de utilizare al încăperii și oferă o priveliște nelimitată spre exterior.
  • Articularea mediană permite rotirea cercevelei până la 180° în vederea curățării geamului exterior sau operării ruloului parasolar. Sistemul de balamale inovator permite utilizarea în siguranță: când una dintre articulații este activă, cealaltă este blocată.
  • Metoda de deschidere poate fi schimbată prin intermediul inversorului preSelect poziționat la mijlocul tocului, accesibil când fereastra este deschisă.
  • Curățarea facilă a geamului exterior și operarea accesoriilor exterioare atunci când fereastra este rotită și blocată la 180°.

 

 


     Ferestrele de mansardă preSelect MAX sunt concepute să bifeze toate avantajele atunci când ne gândim la eficiență energetică, funcționalitate și calitate.

     Pentru mai multe informații despre Promoția ,,MARELE MAX" va invitam sa consultați Regulamentul Promoției de mai jos.