Inovațiile Fakro aplaudate pe continentul american

Fakro, unul dintre liderii mondiali în producția ferestrelor de mansardă, a participat la Salonul Internațional de construcții din Las Vegas, Nevada, unde a expus ultimele sale inovații.

Târgul NAHB IBS este unul dintre cele mai mari la nivel mondial, ce are ca obiectiv prezentarea celor mai inovative produse și servicii din industria construcțiilor.

Vedetele Fakro ale acestui târg care au atras cel mai mult atenția profesioniștilor au fost ferestrele pentru acoperiș terasă DXW, Ferestrele Balcon și scările de acces la pod pantograf LST.

,,Grație produselor noastre inovatoare ne-am bucurat de un interes impresionant din partea vizitatorilor si la acest târg, dar și de multe feedback-uri pozitive din partea acestora. Pentru noi, aceasta expoziție a reprezentat o excelentă ocazie de a ne întâlni cu clienți cheie, arhitecți și profesioniști din industria construcțiilor și putem spune bucuroși că am înregistrat, din nou, un real succes pe toate planurile.” a declarat Waldemar Szalus, presedintele Fakro America.