O umbrelă colosală pentru o vară tropicală!

     Rulourile exterioare sunt direct responsabile cu controlul temperaturii din încăpere, aspect extrem de important pentru o atmosferă răcoroasă în aceste zile toride.
     Rulourile exterioare AMZ I oferă protecție de 8 ori mai eficientă împotriva supraîncălzirii, comparativ cu rulourile interioare, fiind recomandate de FAKRO ca soluția ideală împotriva încălzirii încăperilor pe timpul verii.
     Conștientizarea acestui fapt de către tot mai mulți clienți a generat o cerere tot mai mare pentru rulourile exterioare.

      Dorim să vă facem o bucurie și venim în întâmpinarea acestei cereri lansând promoția ,,O umbrelă colosală, pentru o vară tropicală!" prin care, oferim CADOU un rulou exterior AMZ I cu operare manuală, la achiziționarea unui pachet de produse compus din:

O umbrelă colosală pentru o vară tropicală!

 

     Așadar, aveți posibilitatea de a primi CADOU în perioada 1 august 2021 - 15 septembrie 2021, ruloul exterior FAKRO AMZ I, o alternativă viabilă la aerul condiționat.

O umbrelă colosală pentru o vară tropicală!   

Iată câteva beneficii oferite de rulourile exterioare AMZ I:

     Înlătură necesitatea folosirii unui sistem de aer condiționat deoarece reflectă razele soarelui spre exterior, asigurând în același timp umbrire eficientă, vizibilitate spre exterior dar și o protecție a mobilierului din încăpere. În plus, fereastra de mansardă poate fi acoperită pe toată durata verii fără a necesita operarea zilnică a ruloului.

Și câteva beneficii oferite de pachetul promoțional FAKRO:

1) Ferestrele de mansardă din clasele PROFI și LUX sunt cele mai inovatoare ferestre de mansardă FAKRO, cu cei mai buni parametrii în eficiența energetică a mansardei și care răspund standardelor de calitate viitoare;
2) Rama de etanșare cu setul de termoizolare XDP marește gradul de hidro- și termoizolație în jurul ferestrelor de mansardă și, în plus, garantează o creștere categorică a duratei de viață a ferestrelor;
3) Rulourile exterioare AMZ I resping căldura spre exterior, fiind astfel soluția cea mai eficientă de evitare a supraîncălzirii  mansardei.

     Pentru mai multe informații despre Promoția ,,O umbrelă colosală, pentru o vară tropicală!" vă invităm să consultați Regulamentul Promoției.

      Vă reamintim că puteți achiziționa pachetul promoțional de la oricare distribuitor FAKRO din România.