Alături de FAKRO ,, Pășim în siguranță spre viitor “

 

Cu fiecare scară de acces la pod FAKRO cumpărată, nu numai ca ajungeți în siguranță în pod, dar contribuiți la educația și dezvoltarea sănătoasă a copiilor defavorizați din România.
Ziua Internațională a Copilului este un prilej de sărbătoare pentru toți copiii lumii dar și pentru noi toți.  Prețuim aceasta zi și însemnătatea ei și am dori să trezească cât mai multe conștiințe și să prilejuiască cât mai multe dezbateri și proiecte pentru viitorul copiilor noștri.  
În spiritul celor afirmate mai sus lansăm alături de Sos Satele Copiilor România, campania - ,,Pășim în siguranță spre viitor".
În perioada 01 iunie - 31 iulie 2019, vă invităm să contribuiți alături noi la un viitor mai sigur și o educație mai sănătoasă pentru copiii defavorizați ai României.

Cine sunt prietenii noștri?

SOS Satele Copiilor este o organizație non-guvernamentală internațională înființată în anul 1949 în Austria. Astăzi, ea este prezentă în 136 de țări și are misiunea de a oferi o familie copiilor care au rămas fără sprijinul parental și de a-i susține și proteja pe cei care riscă să-l piardă.
În România, organizația este prezentă de peste 25 de ani, timp în care au fost construite trei Sate SOS, în care au crescut, au visat și au învățat sute de copii ce astăzi au devenit adulți responsabili. Totodată, organizația acționează în comunitățile vulnerabile, unde există risc de separare a copiilor de familie. De la înființare, SOS Satele Copiilor România a sprijinit peste 65.000 de copii, tineri și adulți să aibă o viață mai bună.

Care este scopul campaniei noastre?

În campania ,,Pășim în siguranță spre viitor" FAKRO donează către SOS Satele Copiilor România 1 Euro pentru fiecare scară de acces la pod vândută în România. Banii strânși vor ajuta la creșterea și dezvoltarea copiilor susținuți direct de organizație.

De ce este atât de important acest proiect pentru noi toți?

După cum bine știm, educația este cea mai importantă componentă a unei societăți sănătoase, de care suntem cu toții responsabili. În România, din pacate, acest aspect constituie o problemă majoră, în special în cazul copiilor din medii defavorizate.
În țara noastră, există mii de copii abandonați care nu au acces la o educație corespunzatoare, la afecțiune și la un mediu de dezvoltare sănătos și curat. Toate acestea se transpun la maturitate prin dezechilibre la nivel psihic și creează disfuncții în planul vieții de zi cu zi.
Este responsabilitatea tuturor să le oferim celor mici o copilărie frumoasă, șansa unei familii iubitoare, dar și un viitor mai bun, într-o societate mai educată și mai responsabilă.

Cum puteți contribui?

Gasiți cel mai apropiat distribuitor FAKRO din România: www.kronlux.ro/distribuitori și achizitionați orice scară de acces la pod FAKRO.
Mai multe detalii despre programele SOS regăsiți aici: www.sos-satelecopiilor.ro.

 

Vă mulțumim pentru susținere!