Fakro la Târgul BAU 2019 din München

Târgul BAU s-a desfășurat în perioada 14-19 Ianuarie 2019, la München și este cunoscut drept cel mai important târg internațional dedicat sferei construcțiilor ce promovează idei arhitecturale, materiale și sisteme de construcții.

Participarea la Târgul BAU a marcat pentru Fakro un început de an foarte bun, grație succesului înregistrat în urma numărului mare de vizitatori atrași de produsele și soluțiile inovatoare prezentate.

Târgul BAU de anul acesta a stabilit un nou record de vizitatori, într-un număr impresionant de 250.000, dar și un numar de 2.250 de participanți veniți din 45 de țări printre care s-a numărat și Grupul Fakro.

Mai bine de un sfert din vizitatorii târgului a fost compus din arhitecți, ingineri și proiectanți, fapt ce a facut ca standul Fakro să fie vizitat de un numar considerabil de profesioniști din sfera construcțiilor, printre care s-a numărat și onorabila vizită a membrilor prestigioasei rețele de arhitecți Heinze din Germania.

Paul Leitgeber, directorul Fakro Germania, și-a exprimat satisfacția în urma participării sale la târg, declarând:

,, Reușim să dăm naștere unor noi legături redutabile atât cu profesioniștii din sfera construcțiilor cât și cu clienții interesați de noile produse Fakro prezentate dar și cele deja recunoscute pe piață. Este extrem de importantă participarea la evenimente de acest tip, în special pentru o companie care se află într-un proces dinamic de extindere în Germania. ”

Spațiul generos pus la dispozitia companiei Fakro, ce a măsurat 143 mp, a facilitat prezentarea unei mari diversități de produse, de la ferestre de mansardă sau ferestre pentru acoperiș terasă până la scări de acces la pod și a încurajat buna interrelaționare cu vizitatorii.

Vedeta standului Fakro a fost fereastra DXW pentru acoperis terasa, castigatoarea prestigiosului Concurs de Design din Germania 2019. Pe langa design-ul deosebit, DXW ofera si o rezistență excelentă ( este o fereastra pe care poti pasi in siguranta sau chiar te poti plimba cu bicicleta!) conferita de geamul de siguranță si stratul antiderapant aplicat pe suprafața exterioară.

De o atentie deosebita au avut parte si ferestrele D_F varianta ColourLine ce oferă posibilitatea finisării în orice culoare dintr-o gamă de 200 de variante din paleta RAL Classic. Cea mai noua inovație Fakro a expoziției a fost fereastra pentru acoperiș terasă tip Z,ce este protejată la exterior de o sticlă securizată fixată pe un cadru înclinat la 2 grade. Acest model poate fi comandat și în varianta echipată cu rulourile exterioare AMZ/Z Z-Wave.

Expoziția nu putea fi lipsită de scările pentru acces la pod, unde s-a remarcat modelul LMP, ce permite accesul la spațiul din mansardă chiar și in cele mai înalte camere, ce masoară între 300cm și 366cm. Acest model este perfect pentru clădirile istorice cu încăperi înalte din stiluri romantice, renascentiste sau baroc dar și pentru cele contemporane.

Din cadrul prezentărilor au facut parte și soluțiile tehnologice avansate smartHome în care produsele Fakro pot fi controlate prin sistemul inteligent al casei cu ajutorul unei telecomenzi sau smartphone.