Ferestrele balcon FAKRO, dinspre infinitul cerului spre nemărginirea Pacificului

Astăzi vă spunem povestea unei minunate clădiri de pe coasta americană a Pacificului, poveste scrisă chiar de ferestrele balcon FAKRO.
Într-o zi mohorâtă a lui 2008, pe coasta Pacificului, departe de agitația din San Francisco, un trecător curios a descoperit o casă abandonată învelită în bandă de avertizare galbenă. Fascinat de magia împrejurimilor acesta s-a decis să achiziționeze imobilul și să-l renoveze, chiar daca se afla într-o stare avansată de degradare.

Cu vedere spre Paradis
Ca în orice proiect de renovare, a fost nevoie de multă muncă, imaginație și curaj. Punerea în aplicare a tuturor acestor idei îndrăznețe a fost o adevărată provocare iar ferestrele balcon FAKRO au fost un aliat de nădejde în acest demers.

Designul deosebit al ferestrelor FGH-V a fost piesa de rezistență în amenajarea mansardei, oferind un spațiu larg, luminos și o panoramă nemărginită a Oceanului Pacific.
Prin deschiderea lor se formează un balcon ce permite brizei și murmurului oceanului să pătrundă în interior.

Un proiect prietenos cu mediul
În procesul de renovare al clădirii au fost folosite materiale reciclate precum scânduri de lemn ce au servit la construirea terasei și balconului.

Crearea unui interior ecologic - dat de finisaje și elementele decorative desprinse parcă din natură - ne permite să simțim armonia lumii înconjurătoare.
De asemenea, suprafețele mari vitrate oferite de ferestrele de balcon FAKRO creează iluzia unei treceri dinspre infinitul cerului spre nemărginirea oceanului.

O casă disponibilă tuturor
În prezent clădirea este oferită spre închiriere. Astfel, turiștii pot experimenta tumultul Pacificului într-o locație inedită.
Cei care au închiriat deja această proprietate spun că au fost fascinați și că se vor mai întoarce.

Ferestrele balcon FGH-V oferă o priveliște care îți taie respirația, oriunde te-ai afla, îți trezesc dorința de aventură sau romantism și te fac să reflectezi la frumusețile naturii.