FAKRO - produsul ,,must-have" al tuturor acoperisurilor

Indiferent ca vorbim despre constructii moderne sau trecute de vreme, ferestrele de mansarda Fakro sunt produsul ,,must-have’’ al tuturor acoperisurilor.

Cladirile sunt cea mai palpabila masura a frumusetii exterioare a unui oras, de aceea misiunea noastra este de a oferi personalitate tuturor acoperisurilor dar in acelasi timp sa imbunatatim experienta de a locui la mansarda.

De data aceasta, va prezentam un alt proiect realizat cu succes de Fakro in regiunea Blaricum din  Olanda. Avand un design elegant, inspirat din natura, cladirea din regiunea Blaricum se desfasoara pe patru etaje si este compusa din doisprezece apartamente si doua penthouse-uri. Provocarea noastra a fost de a crea iluzia unui intreg intre ferestre si acoperis, iar pentru asta, am folosit ferestrele de mansarda FDY-V U3, realizate special pentru acest proiect.

Datorita dimensiunilor generoase ale ferestrelor de mansarda FAKRO FDY-V U3, locuitorii celor doua apartamente de la mansarda se pot bucura si de lumina naturala si de aer curat din abundenta dar si de o vedere panoramica asupra naturii.

Pentru a oferi un aspect uniform al acoperisului am folosit culoarea gri inchis din paleta RAL, pentru profilele exterioare ale ferestrelor.