Descoperiți bucuria de a vedea mereu cerul

    Seninătatea albastră a unei zile de vară, văpaia de foc a unui apus sau liniștea unei nopți înstelate, pătrunde în viața noastră și ne transpune în mijlocul naturii: ne aflăm sub un arc de cer, sub o fereastră pentru acoperiș terasă.
    Inspirate de spectacolul naturii, create pentru a impărtăși bucuria, ferestrele îndreptate spre cer ne oferă si confortul de a fi mereu la adăpost.  
 
    ,,DESCOPERIȚI BUCURIA DE A PRIVI MEREU CERUL" și descoperiți  promoția perioadei 06.07.2020 - 06.08.2020 prin care sărbătorim frumusețea naturii cu un discount de 5% la achiziționarea ferestrelor pentru acoperiș terasă tip F.    

    Puteți achiziționa ferestrele pentru acoperiș terasă (tip F) de la oricare distribuitor FAKRO din România.
   

    Iată câteva avantaje oferite de ferestrele pentru acoperiș terasă tip F:

- izolare termică excelentă pentru întreaga fereastră, cu geam pasiv DU8, Uw=0,64 W/m2K
- izolare fonică excelentă pentru întreaga fereastră DU6, Rw=34 db
- confort și siguranță - toate foile de sticlă sunt Securizate

    Ferestrele Tip F pentru acoperiș terasă asigură lumină naturală din abundență datorită formelor special proiectate ale profilelor care oferă o suprafață vitrată cu până la 16% mai mare comparativ cu cea a ferestrelor similare fabricate de alți producători. Au o construcție robustă datorită tipului de geam utilizat: un singur pachet de geam termopan, mai gros decât la varianta cu cupolă, și cu foaia exterioară mai mare (acoperă toată suprafața ferestrei).

    Voi cât de des priviți cerul?