Viziunea Fakro premiată la Târgul BUDMA din Polonia, ediția 2019.

Târgul BUDMA a avut loc la Poznań , Polonia între 12-15 februarie și este cel mai important eveniment internațional dedicat industriei construcțiilor și arhitecturii din Polonia, și unul din cele mai mari din Europa Centrală și de Est, la care Grupul Fakro a înregistrat o prezență continuă încă de la inființarea companiei în anul 1991.

Vreme de 4 zile de neuitat ne-am bucurat de atmosfera captivantă a evenimentului dar și de numărul mare de vizitatori atrași de faima și complexitatea târgului ( gama completă de produse prezentate, decor spectaculos și sesiuni profesionale de prezentări ).

Creativitatea și viziunea companiei demonstrate în amenajarea celor două standuri Fakro au condus la câștigarea prestigiosului premiu ACANTHUS AUREUS , pentru cel mai spectaculos decor.

,,Suntem încântați ca standurile noastre au fost atât de apreciate deoarece, prin design-ul acestora am încercat să ilustrăm cât mai bine filosofia Fakro. Ferestrele oferă un sentiment de apropiere cu natura, astfel că verdele și pădurea au fost elementele dominante în expoziția noastră. Produsele Fakro, prietene cu mediul înconjurător, oferă soluții eficiente de economisire a energiei și a resurselor naturale, în timp ce soluțiile noastre smartHome asigură o experiență completă de control și confort  “ a declarat Sławomir Gawlik, Directorul de Marketing al Grupului Fakro.