Luna Iunie - Prilej de sărbătoare pentru toți copiii lumii

    ,,Toți oamenii mari au fost mai întâi copii dar puțini dintre ei își mai aduc aminte." - Antoine de Saint-Exupery

 

     Ziua internaţională a copilului - un moment potrivit pentru a sărbători cea mai frumoasă perioadă a vieţii dar și un moment al conștientizării nevoilor copiilor din întreaga lume.

     Dedicăm această lună copiilor defavorizați ai comunității din Brașov, lansând alături de ASV România - Search And Rescue, o serie de activități de voluntariat cu scopul de le oferi sprijin financiar și moral copiilor mai puțin norocoși.

     După cum bine știm, educația este cea mai importantă investiție în sănătatea și viitorul unei societăți. Mai avem mult de construit dar totul depinde de implicarea noastră, de grija noastră față de copii și, în mod special, față de copiii din medii defavorizate.
     Există, în România, mii de copii abandonați care nu au acces la o educație corespunzătoare, la afecțiune și la un mediu de dezvoltare sănătos și curat. Toate acestea, la maturitate, se transformă în dezechilibre psihice și nefericire. Haideți să schimbăm lucrurile pentru că ne pasă!

Cine sunt prietenii nostri?

     ASV România - Search And Rescue este o organizație non-guvernamentală locală înființată cu scopul de a organiza campanii umanitare pentru persoanele defavorizate din zonele izolate din România. În plus, ASV România vine în sprijinul autorităților prin pregătirea salvatorilor voluntari pentru a interveni cât mai repede și mai facil în misiunile de salvare și căutare.

 

Tu cum contribui la dezvoltarea comunității din care faci parte?

     Află mai multe despre programele ASV România – Search and Rescue pe: https://www.facebook.com/ASVRomania/