Olanda, Târgul de Construcții de la Utrecht ediția 2019, prezentarea soluțiilor inovatoare Fakro!

Grupul Fakro a participat la Târgul de Construcții (BouwBeurs) de la Utrecht, în perioada 4-8 Februarie. În cadrul acestui eveniment au fost prezentate ultimele inovații Fakro, ce au ca scop pătrunderea cât mai eficientă a luminii naturale în căminul nostru și asigurarea ventilației corespunzătoare a încăperii. Cu această ocazie Grupul Fakro a expus o gamă largă de ferestre de mansardă și ferestre pentru acoperiș terasă.

În cadrul Târgului de la Utrecht, Fakro a găzduit CONNECT, un eveniment dedicat colaboratorilor săi, unde a fost prezentat un nou concept numit Life Cycle Service.

CONNECT

Doua zile speciale dar și o locație pe masură, Fakro a fost gazda evenimentului CONNECT, la Villa Jongerius aflată chiar în vecinatatea Târgului de construcții de la Utrecht. CONNECT este un eveniment dedicat colaboratorilor Fakro, ce promovează interrelaționarea, cooperarea și schimbul de experiențe și idei pentru viitoare proiecte și soluții de dezvoltare.

În prima zi a acestui eveniment, Fakro a prezentat noul concept Life Cycle Service, concept ce vizează asistența și întreținerea pe toată perioada de viață a produselor Fakro (de la livrarea și instalarea lor până la reciclarea produselor)

Ultima zi a fost una specială, invitații de la Villa Jongerius au participat la un mic dejun festiv organizat în semn de apreciere pentru implicarea și entuziasmul lor.