Ferestrele Fakro - instrument de captare a luminii pentru arhitecți

Noul sediu al Consiliului de Radio-Televiziune din Valonia , amplasat în centrul Bruxelles-ului a căpătat o nouă infățișare.

Din cauza lipsei de lumină naturală din partea centrală a clădirii, un arhitect a propus folosirea ferestrelor pentru acoperiș terasă Fakro, pentru a asigura pătrunderea luminii naturale și aerisirea adecvată a interiorului.
Pe lângă design-ului estetic, calitățile funcționale ale acestor ferestre includ, de asemenea, o izolație termică excelentă, cu o valoare de 0,7 W / m2k  și o performanță impresionantă pentru izolarea fonică. Acoperișul prevăzut cu ferestrele Fakro D_F are un design minimalist și oferă întregului proiect o notă de stil aparte. Lumina naturală ce pătrunde în interior oferă iluzia unui spațiu deschis, sub cerul liber, de contact cu lumea exterioară, fapt ce contribuie la îmbunătățirea stării de spirit și libertate a oamenilor din interior.

Produsele Fakro sunt create pentru a răspunde nevoilor pieței, atât din punct de vedere tehnic cât și estetic. Ferestrele D_F răspund acestor așteptări datorită complexității avantajelor lor.

Arhitectul Anne Ledroit, care a proiectat această clădire, a confirmat afirmația de mai sus: "Am ales FAKRO în primul rând pentru estetica sa și eficiența energetică foarte bună. În comparație cu alte ferestre de acoperiș terasă disponibile pe piață, acestea au o formă mai compactă și mai modernă pe care am găsit-o fascinantă. Așa cum am menționat deja, performanța excelentă a izolației termice este un aspect foarte important care ne atrage atenția."