Ferestrele de mansardă Supertermoizolatoare - U5

     Conservarea resurselor naturale și creșterea responsabilității noastre sunt pietre de căpătâi pentru pentru păstrarea și respectarea vieții.  
     Întreaga Europă, întreaga planetă, țin permanent pe agenda zilei reglementări prin care să crească performanțele energetice și, implicit, să reducă consumurile.

     De ani întregi și Fakro este un militant, în acest sens, prin soluțiile sustenabile găsite și produsele pe care le promovează. Aruncați o privire peste produsele Fakro și veți remarca atât ferestre de mansardă, ferestre pentru acoperiș terasă cât și scări modulare pentru case pasive sau cu coeficienți supertermoizolatori.

     În acest articol dorim să ne referim la Ferestrele de mansardă cu pachetul de geam Supertermoizolator U5 cu 3 foi de sticlă care este special conceput pentru a asigura un nivel înalt de eficiență energetică, siguranță, durabilitate și funcționalitate.
    Pentru a fi cât mai riguroși vă evidențiem mai jos o parte din caracteristicile acestor ferestre de mansardă:Ferestrele de mansardă Supertermoizolatoare - U5

  •     Izolare termică excelentă - coeficientul de transmitanță termică al geamului 0,5 W/m2K
  •     Nivel înalt de eficiență energetică - gaz inert Krypton                                                          
  •     Izolare fonică fereastră - Rw 33dB
  •     Toate foile de sticlă - SECURIZATE
  •     Geam supertermoizolator - DUBLUCAMERAL

     O altă caracteristică importantă a ferestrelor de mansardă FAKRO este și designul deosebit (cum ar fi Superinaltele FYP - U5), special conceput pentru a se adapta oricărui tip de încăpere, stil arhitectural sau design interior.   
     Designul FAKRO asigură o suprafață vitrată mare, pentru a aduce cât mai multă lumină naturală în interior. În plus, clapetele de aerare cu reglare automată - inovație FAKRO -  asigură o cantitate optimă de aer proaspăt în încăpere, evitând pierderile de căldură.
     Sistemul antiefracție patentat topSafe® sporește semnificativ gradul de protecție împotriva efracției și protejează împotriva căderilor accidentale în timpul lucrărilor efectuate la acoperiș.


Ferestrele de mansardă Supertermoizolatoare - U5