Tu ce carte citești?

O carte este un dar pe care îl poți deschide iar și iar...

Pe 23 aprilie, în toată lumea este mare sărbătoare: Planeta sărbatorește Ziua Internațională a Cărții.

Ideea înființării acestei aniversări datează încă din 1923, când mai mulți spanioli iubitori de carte au dorit să-l omagieze pe Cervantes, creatorul lui Don Quijote de la Mancha.

În 1995, la Conferința de la Paris, UNESCO a decis ca 23 aprilie să fie ziua în care sărbătorim cartea. Desigur, nu întâmplător 23 aprilie este și ziua în care marele Shakespeare s-a născut și a intrat în eternitate.

În semn de recunoștință față de scriitorii lumii dar și de apreciere pentru cititorii lor, lansăm Campania zilei: ,,Tu ce carte citești?”

Spune-ne ce citești acum iar noi îți oferim un Semn de carte FAKRO care să îți amintească ,,să mergi mai departe”.

Iată ce trebuie să faci:

1. Intră pe pagina noastră de Facebook - https://www.facebook.com/FakroRomania și adaugă titlul și autorul carții pe care o citești (sau chiar pe care o scrii);

2. Completează Talonul de participare disponibil în descrierea postării și trimite-l la adresa promotie@kronlux.ro sau printr-un mesaj privat pe pagina oficială de Facebook - FAKRO Romania.

Campania noastră de o zi se încheie pe 23 aprilie 2021 la ora 24:00.

Fiecărui participant i se va lua în considerare un singur comentariu.

Cadoul se expediază prin Poșta Română în termen de 30 de zile lucrătoare de la primirea datelor și doar pe teritoriul României.

Pentru mai multe informații va invităm să consultați Regulamentul Campaniei disponibil mai jos: