Fereastra de mansardă Electro Z-wave

Fereastra Electro Z-wave, asigură confortul în orice mansardă şi este o componentă importantă a unei case inteligente care utilizează tehnologia fără fir Z-wave. Fereastra Electro cu articulae mediană este echipată din fabrică cu un dispozitiv care operează atât fereastra cât si rulourile, prin intermediul unei telecomenzi. Aceste ferestre sunt recomandate în special acolo unde trebuie montate la o înălţime greu accesibilă manual.

FTP-V Electro Z-wave are tâmplăria din lemn de pin şi este lăcuită cu lac acrilic transparent în 2 straturi. FTU-V Electro Z-wave are tâmplaria din lemn de pin şi este lăcuită cu lac poliuretanic alb în 3 straturi. Sunt recomandate pentru spaţiile unde umiditatea este mai ridicată. Ex.: bucătării şi băi.

FTP-V Electro

FTU-V Electro

Motorul electric ce acţionează fereastra, are un lanţ cu lungimea de 24 cm. În caz de pană de curent, sau când trebuie spălată sticla exterioară, lanţul se poate deconecta de cercevea prin simpla rotire a mânerului de operare la 90°.

Senzorul de ploaie, montat la exterior, va iniţia automat închiderea ferestrei în caz de ploaie.

Întreg sistemul Electro este instalat în partea inferioară a tocului şi se află sub o carcasă de aluminiu cu aspect estetic. Pentru a funcţiona, are nevoie doar de o priză de curent electric la 230V.

Rulourile electrice ARF, ARP, AJP, ARZ, cu tehnologia Z-wave, pot fi montate foarte uşor, datorită contactorilor de 12 V montaţi din fabrică.

Ferestrele Electro au structura identică cu cea a ferestrelor FTP-V clasice, sunt dotate cu clapetă de ventilaţie V40P, cu sitemul topSafe şi se montează identic cu celelalte ferestre de mansardă cu articulare mediană.

DESCARCĂ: LISTA DE PREŢURI