Pilot ZWP10

Telecomanda ZWP10

Descriere

Telecomanda ZWP10 permite acționarea accesoriilor electrice FAKRO sau ale altor producători ale căror produse au încorporat un modul Z-Wave. Poate acționa până la 10 dispozitive pe 5 canale (câte două dispozitive individual pe ficare canal). De asemenea, permite crearea a maxim 10 grupuri independente. Fiecare grup poate conține mai multe dispozitive care vor fi acționate simultan. Numărul total de dispozitive ce pot fi incluse în cele 10 grupuri este de 231.

ZWP10 poate fi utilizată ca telecomandă principală, acționând mai multe dispozitive incluse în rețeaua Z-Wave, sau ca telecomandă secundară într-o rețea existentă. În plus față de funcțiile de bază (OPEN, STOP, CLOSE), telecomanda ZWP10 permite controlul pe mai multe niveluri (ex. diminuarea intensității luminii în încăpere). Poate fi fixată în suportul magnetic de perete.

 
Parametri tehnici: ZWP10
alimentare: 3VDC, baterii 2xAAA, 1,5[V]
raza de acțiune: până la 40[m]
protocol utilizat: Z-Wave
frecvența: 868,42 [Hz] (EU)
dimensiuni (lungime/lățime/înălțime): 157/38/19

 

Programarea telecomenzii

În cazul în care telecomanda a fost achiziționată separat, este necesară programarea acesteia urmând pașii de mai jos. Dacă se dorește reconfigurarea rețelei, sistemul trebuie adus mai întâi la setările din fabrică (DEFAULT).

szybki start

 1. Apăsând butonul "SELECT" (amplasat în colțul din dreapta-sus), alegeți unul dintre cele 5 canale pe care doriți să le utilizați.
 2. Apasați apoi butonul "IN/EX" (amplasat pe spatele telecomenzii). Când ledurile 1 si 4 se aprind, telecomanda intră în modul de selectare  țineți apăsat butonul de mișcare pentru un anumit grup până la aprinderea ledurilor 1,2,3.
 3. În 10 secunde după aprinderea ledurilor, apăsați butonul "P" al dispozitivului receptor până la stingerea ledului de rețea (vezi manualul de programare).
 4. În cazul unei programări corecte, se vor aprinde ledurile 2, 3 & 4.
 5. Dacă sunt aprinse ledurile 1, 2 & 3, programarea nu a fost corectă iar procedura trebuie reluată de la pasul 2.
 6. După programare, așteptați 10 secunde pentru ca sistemul să fie funcțional.

 szybki start

 

 

 

Compatibilitate

Telecomanda ZWP10 este compatibilă cu produsele FAKRO și ale altor producători care folosesc sistemul Z-Wave. Este echipata cu modul Z-Wave care utilizează frecvența 868,42 MHz EU (frecvența depinde de țara în care produsul va fi utilizat).


Telecomanda ZWP10 permite controlul următoarelor produse FAKRO:

 • motoare ZWS12, ZWS230
 • rolete exterioare ARZ Z-Wave
 • rulouri exterioare AMZ Z-Wave
 • rulouri exterioare pentru ferestre verticale VMZ Z-Wave
 • marchize VMB Z-Wave
 • rulouri interioare ARF Z-Wave, ARP Z-Wave
 • jaluzele venețiene AJP Z-Wave
 • ferestre de mansardă FTP-V Z-Wave, FTU-V Z-Wave
 • ferestre pentru acoperiș tip terasă DEC Z-Wave, DEF Z-Wave

Instrucțiuni

    Instrucțiuni Instrucțiuni video de montaj
Instrucțiuni

Manual de utilizare:                

Instrucțiuni Cataloage și Broșuri