Light tunnel with rigid light transmitting tube SRT

Tunele de lumină cu tub flexibil SF_

Tunele de lumină cu tub flexibil SF_Descriere

SF_ - cu tub flexibil
SF_-L - cu tub flexibil și suprafață vitrată care asigură lumină naturală în zona podului

Caracteristicile noilor modele:

 • Coeficient U (transfer termic) cu aproximativ 10% mai bun comparativ cu tunelele cu cupolă
 • Rama de etanșare este parte integrantă, asigurând un montaj mai simplu și mai rapid

Tunelele SF_ se compun din: cadru de aluminiu cu geam securizat, rama de etanșare, tub flexibil cu lungimea de 2.1m, plafonieră, difuzor prismatic și ki de montaj.

 

Caracteristici:

 • TUBUL FLEXIBIL - Tubul flexibil este confecționat din poliester metalizat și reflectorizant, întărit cu arc metalic. Această construcție asigură o flexibilitate excelentă, fiind ideale pentru distanțe scurte și ocolirea elementelor de structură a acoperișului. Lungimea maximă admisă este de 4m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 350mm și 6m pentru tuburile flexibile cu diametrul de 550mm.
   
 • RAMA ȘI GEAMUL - Elementele din planul acoperișului sunt cadrul de aluminiu cu geam securizat integrat (grosimea geamului este de 4mm) și rama de etanșare care este parte integrantă a tunelului. Versiunea SF_L asigură și luminarea zonei podului în care este montat. Întreaga structură este finisată în gri-maro (RAL 7022) care este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.
   
 • PLAFONIERA - După instalarea tunelului, la nivelul tavanului se vede numai plafoniera rotundă, echipată cu element care disperseză lumina solară în încăpere. Culoarea plfonierei este alb opac.
   

 

 

Secțiune tunel SF_:

 Tunele de lumină cu tub flexibil SF_

Instrucțiuni

Galerie