Light tunnel with rigid light transmitting tube SRT

Tunele de lumină cu tub rigid SR_

Descriere

Tunele de lumină cu tub rigid SR_
SR_  - cu tub rigid
SR_-L -  cu tub rigid și suprafață vitrată care asigură lumină naturală în zona podului

 

Caracteristicile noilor modele:

 • Coeficient U cu aproximativ 10% mai bun comparativ cu tunelele cu cupolă
 • Rama de etanșare este parte integrantă a tunelului, asigurând un montaj mai simplu și mai rapid.


Tunele SR_ se compun din: cadru de aluminiu cu geam securizat integrat (4mm grosime), rama de etanșare, 3 extensii SRM de 61cm, cot SRK* și kit de montaj. Lungimea totală a elementelor conectate în linie dreaptă este 2.1m (SR_ 550 – 1.8m).
 

 

 

Caracteristici:

 • TUBUL RIGID -  Tubul rigid este fabricat din aluminiu acoperit cu strat reflectorizant pe bază de argint, ce asigură un randament al transferului de lumină de până la 98%. Acest randament face posibil ca tunelele SR_ să poată avea o lungime maximă de 12m. Tubul este telescopic, nefiind necesară tăierea în timpul montajului.
   
 • RAMA ȘI GEAMUL - Elementele din planul acoperișului sunt cadrul de aluminiu cu geam securizat integrat (grosimea geamului este de 4mm) și rama de etanșare care este parte integrantă a tunelului. Versiunea SR_L asigură și luminarea zonei podului în care este montat. Întreaga structură este finisată în gri-maro (RAL 7022) care este în armonie cu culorile tipice învelitorilor.
   
 • PLAFONIERA - După instalarea tunelului, la nivelul tavanului se vede numai plafoniera rotundă, echipată cu element care dispersează lumina solară în încăpere. Culoarea plafonierei este alb opac.
   
 • COTUL - Cotul SRK modifică unghiul de transmitere a luminii cu 0-65°. Pentru tunelele SR_ și SR_-L 550, cotul SRK trebuie achiziționat separat.
  Unghi de instalare: 15-60°

 

*Cotul SRK nu este inclus în pachetul tunelelor SR_ 550 și SR_-L 550, acesta trebuie achiziționat separat.

 

Secțiune tunel SR_:

Tunele de lumină cu tub rigid SR_

 

Instrucțiuni

Galerie