Accessories for light tunnels

Accesorii pentru tunele de lumină

Rame de etanșare pentru tunele de lumină

SLS - rame de etanșare pentru învelitori plate

Ramele SLS pot fi utilizate pentru învelitori cu înălțimea maximă a profilului de 10mm (2 x 5mm) - ex: șindrilă bituminoasă, tabla plană, ardezie.

 

SLS flashing

SLZ - rame de etanșare pentru învelitori ondulate

Ramele SLZ pot fi utilizate pentru învelitori cu înălțimea maximă a profilului de 45mm - ex: țiglă ceramică, tiglă metalică, tiglă beton.

 

SLZ flashing

 

 SLH- rame de etanșare pentru învelitori proeminent ondulate

Ramele SLH pot fi utilizate pentru învelitori cu înălțimea maximă a profilului de 90mm - ex: țiglă ceramică, tiglă metalică, tiglă beton.

 SLH flashing

 

Sistemul pentru acoperișuri tip terasă: SLP și SFP

 

Tunelele de lumină SRT și SLT sunt deseori utilizate pe acoperișuri tip terasă. Pentru a le putea instala pe astfel de acoperișuri, este necesară utilizarea ramei de etanșare SLP și a kit-ului de instalare termoizolat SFP.


SFP

SLP

SFP                                                                                                                                                                                          SLP

 

 

 

 

Accesorii pentru tunelele de lumină

 

Lampa SLO

Lampa SLO este utilizată ca sursă alternativă de lumină pe timpul nopții.

 

 

SLO light kit

Extensia SLM

SLM este un set de extensie compus din: tub reflectorizant flexibil cu lungime de 120cm, bandă de etanșare autoadezivă și colier. Tubul flexibil poate fi fabricat și la alte dimensiuni multiplu 30cm (ex.: 60cm, 90cm, 150cm).

 

The SLM extension kit for flexible reflective tubing

Extensia SRM

Extensie cu lungimea de 61cm pentru tubul rigid.

 

Extension element for SRM rigid tubing

Cotul SRK

Cotul SRK pentru tunelele cu tub rigid face posibilă schimbarea direcției luminii cu un unghi cuprins între 0 și 45°. Cotul SRK nu este inclus în pachetul tunelelor cu diametrul de 550mm, acesta trebuie achiziționat separat.

 

SRK elbow

Kit de susținere pentru tubulatură SLC

Kit-ul SLC este utilizat atunci când lungimea tubului flexibil este mai mare de 5m. Utilizarea este obligatorie la fiecare interval de 5m pentru a susține greutatea tubului, prevenind separarea acestuia de rama de etanșare.

 

Kit de susținere pentru tubulatură SRC

Kit-ul SRC este utilizat atunci când lungimea tubului rigid este mai mare de 4m. Utilizarea este obligatorie la fiecare interval de 4m pentru a susține greutatea tubului, prevenind separarea acestuia de rama de etanșare.