On the roof ad walls

În structura acoperișului și a pereților

1. Foliile barieră de vapori

Protejează lemnul și termoizolația din structura acoperișului, fiind o barieră împotriva vaporilor care se formează în spațiul interior. Se montează între termoizolație și finisajul interior (de obicei gips-carton). Foliile barieră de vapori au totodată și rol de protecție împotriva vântului și curenților de aer, prevenind astfel pierderile de căldură.

Non-permeable roofing membranes

2. Benzile pentru etanșeizare

Pentru instalarea corectă a foliilor, este necesară alicarea benzilor adezive de etanșeizare. Etanșeizarea (inclusiv reparația unei suprafețe deteriorate) se va face întotdeauna cu benzile potrivite foliei utilizate.

3. Foliile cu permeabilitate scăzută la vapori

Principalul rol al foliilor cu permeabilitate scăzută la vapori este cel de barieră eficientă împotriva umezelii care, în lipsa acestora, s-ar acumula în stratul termoizolator din structura acoperișului.

4. Foliile cu permeabilitate ridicată la vapori

Rezolvă problema apei de condens care s-ar acumula în stratul termoizolator din structura acoperișului. Se montează sub învelitoare și asigură o etanșeizare ridicată în cazul acoperișurilor înclinate. Utilizate în structura pereților verticali, constituie o barieră eficientă împotriva vântului.