Quality System

Controlul calității

Sistemul de calitate din cadrul companiei integrează toate activitățile, pentru a oferi întotdeauna produse de înaltă calitate, în conformitate cu cerințele standardelor europene și ale diferitelor instituții de certificare și, nu în ultimul rând, în conformitate cu așteptările clienților.

 

Tehnologiile inovatoare, metodele eficiente de gestionare a managementului producției, procedurile uniforme de funcționare, îmbunătățirea continuă a procesului de producție și a condițiilor de muncă, toate acestea contribuie la o calitate înaltă și constantă a produselor noastre.

Controlul calității este o parte integrantă a procesului de producție. Calitatea fiecărui produs este verificată în fiecare etapă a procesului de producție, de către toți lucrătorii din producție. In plus, verificarea este efectuată în cadrul laboratorului nostru de control al calității și, periodic, de către diverse organisme de certificare independente.

 

Mai mult de 70 de teste diferite sunt efectuate în laboratoarele noastre, ceea ce ne permite monitorizarea curentă a calității produselor, începând cu verificarea materiilor prime. Laboratoarele sunt echipate cu aparate ce permit verificarea performanțelor ferestrelor în condiții meteo extreme.

Toate aceste verificări au ca scop asigurarea repetabilității calității produselor FAKRO, ceea ce conduce la creșterea încrederii și satisfacției clienților noștri.