Company Mission

Misiune

 

Construim confortul în întreaga lume.

Ferestrele de mansardă şi alte produse FAKRO sunt sigure, ecologice şi eficiente energetic.

 

Ne concentrăm pe:

 

DEZVOLTARE

  

Prezență permanentă și poziție puternică între liderii globali în sectorul construcțiilor

FAKRO este unul dintre cei mai dinammici producători de ferestre de mansardă din întreaga lume. Popularitatea brand-ului este datorată produselor durabile, funcționale, sigure și eficiente energetic.

INOVARE

 

Produse sigure, eficiente energetic și ecologice

FAKRO pune accent pe inovare, având un centru propriu de cercetare și dezvoltare în care lucrează peste 100 de ingineri.

RESPONSABILITATE

Responsabilitatea față de clienți, parteneri de afaceri, angajați și, nu în ultimul rând, responsabilitatea față de mediu

La FAKRO, strategia de dezvoltare are în vedere: ecologia, eficiența energetică și casele inteligente. Cu scopul de a oferi case mai călduroase, am introdus în procesul de fabricație soluții inovatoare cum sunt clapetele de aerare automate, panouri solare, precum și cea mai "călduroasă" fereastră de mansardă cu un singur pachet de geam termopan:  FTT U8 Thermo. Extindem permanent gama de produse pentru case inteligente (sisteme Z-Wave) și eficiente energetic.

ENTUZIASM

   

Creativitate, eficiență și satisfacția muncii

Suntem pasionați de munca noastra. Avem experință și suntem unul dintre liderii mondiali în domeniu. Aceasta deoarece oferim tuturor clienților noștri siguranță, indiferent ce produs au ales din gama noastră.