Types of loft ladders

Tipuri de scări

Scările FAKRO de acces la pod

FAKRO oferă variate modele de scări de acces la pod, adaptate cerințelor oricărui client. Toate scările FAKRO asigură o izolare foarte bună, reducând pierderile de căldură. Satisfac cerințele normelor EN 14975:2006. Cel mai cunoscut model este LWS. Totuși, cu un efort financiar minim, puteți opta pentru modelul LWK. Scara LWK are ușa albă și este dotată cu mâner de sprijin și manșoane de protecție (pentru cele cu 3 părți pliabile). LTK Energy este recomandată acolo unde se pune accent pe economia de energie. Unde nu este suficient spațiu pentru deschiderea unei scări modulare, poate fi montată scara culisantă  LDK, cu un design asemănător scării LWK. În plus, pentru spațiile în care este important ca scara de acces la pod să prevină răspândirea fumului și a focului, sunt disponibile LWF și LSF Antifoc. Un alt avantaj al utilizării LSF este montajul rapid și posibilitatea de a le monta în spații mai mici.

Folding metal section loft ladders Metal section loft ladders Scissors loft ladders Stationary staircase Accessories L-shaped combination door
Scări modulare din lemn

Scări modulare metalice

Scări pantograf

Stationary staircase Accesorii Uși

Acolo unde scara este utilizată în mod frecvent, recomandăm scările modulare metalice LMS sau LMK. Modelul LMK este dotat cu mâner de sprijin iar ușa este finisată în alb.

Scările pantograf LST, LSZ sunt recomandate pentru spațiile mai mici, unde montajul scarilor modulare nu este posibil. În plus, datorită mecanismului unic, ele pot fi acționate cu ajutorul tijei, soluția ideală pentru încăperile cu înălțime mare.

Pentru încăperile în care există suficient spațiu, puteți opta și pentru scările "morarului" MSU . Construcția simplă și solidă a acestora le recomandă ca o soluție foarte bună acolo unde spațiul din pod este foarte utilizat.