Extensii ale tocului XRD - FAKRO

EXTENSIILE XRD SAU XRD/W PENTRU TOCUL FERESTRELOR

Extensiile XRD și XRD/W sunt destinate ferestrelor tip C și tip F pentru acoperișuri terasă și permit crearea unei baze cu 15 cm mai înalte pentru ferestre. Astfel, reduc timpul necesar montajului în acoperișuri verzi sau oriunde este necesară înălțarea ferestrei. Designul extensiilor XRD permite montajul suprapus a maxim două extensii sub o singură fereastră. Elementul extins, așa-numita "aripioară", permite conectarea bazei cu hidroizolația acoperișului. XRD/W oferă o mai mare stabilitate și rigiditate bazei, fiind posibilă utilizarea a trei extensii sub o singură fereastră.

Profilele extensiilor XRD și XRD/W sunt fabricate din materiale reciclabile (de culoare gri) și sunt eco-friendly. Interiorul profilelor XRD este umplut cu material termoizolator (polistiren) iar cel al extensiei XRD/W este umplut cu cuburi din lemn impregnat. Cuburile sunt potrivite ca mărime cu camerele profilelor extensiei și măresc rigiditatea acesteia.

Extensiile sunt fabricate în dimensiunile standard ale ferestrelor pentru acoperiș terasă. Este posibilă fabricarea extensiilor tocului și în dmensiuni care să corespundă ferestrelor non-standard tip F sau G, fabricate la comandă.

Caracteristici:

  • Extensiile XRD sunt construite pentru ferestrele tip F, C și tip G.
  • Extensiile XRD/W sunt în principal create pentru a fi utilizate la montajul ferestrelor DXW și DR_, pentru a permite suprapunerea a trei extensii, dar pot fi utilizate cu oricare alt tip de ferestre FAKRO pentru acoperiș terasă.
  • Extensiile permit înălțarea ferestrei, reducând timpul necesar montajului în acoperișuri verzi sau oriunde este necesară înălțarea bazei ferestrei.
  • Gamă largă de dimensiuni.

 

EXTENSIILE XRD SAU XRD/W PENTRU TOCUL FERESTRELOR Elementul extins, așa-numita "aripioară", permite conectarea extensiei cu termoizolația acoperișului.

EXTENSIILE XRD SAU XRD/W PENTRU TOCUL FERESTRELOR

Pentru a obține o structură mai înaltă, "aripioara" se taie pe perimetru și extensile se suprapun.

EXTENSIILE XRD SAU XRD/W PENTRU TOCUL FERESTRELOR XRD/W oferă posibilitatea de a suprapune 3 extensii ale tocului sub o singură fereastră.
 

 

Instrucțiuni

Instrucțiuni

Instrucțiuni de montaj:

 

Instrucțiuni

 

Instrucțiuni

Instrucțiuni video de montaj:


Cataloage și Broșuri