DXW ferestre circulabile pentru acoperiș terasă - FAKRO

DXW ferestre circulabile pentru acoperiș terasă

Materialele moderne și tehnologiile noi din domeniul construcțiilor au condus la apariția a tot mai multe clădiri cu acoperiș terasă.

Adesea, în acest tip de arhitectură, există încăperi în care nu este posibilă instalarea unor ferestre verticale. Deoarece, pentru a asigura confortul locuitorilor, fiecare încăpere trebuie să aibă o sursă de lumină naturală, FAKRO propune o gamă largă de ferestre pentru acoperișuri terasă.

DXW ferestre circulabile pentru acoperiș terasăFerestrele DXW, cu un design deosebit, rezistență excelentă și strat antiderapant aplicat pe suprafața exterioară, garantează faptul că se poate păși în siguranță oriunde pe suprafața lor. Datorită cercevelei și tocului special întărite, ferestrele pot fi montate la același nivel cu acoperișul, păstrând astfel aspectul estetic al acestuia. Astfel, reprezintă o alegere excelentă pentru acoperișuri terasă sau acoperișuri verzi, pentru a obține o suprafață perfect plată, păstrând în același timp parametrii ferestrelor.

 

Cu design deosebit, rezistență excelentă și geam de siguranță cu strat antiderapant, ferestrele DXW garantează faptul că se poate păși în siguranță oriunde pe suprafața lor.

DXW ferestre circulabile pentru acoperiș terasă

 

STRUCTURA

Tocul ferestrelor DXW este fabricat din profile albe din PVC multicamerale umplute cu material izolator. Materialul utilizat are rezistență ridicată la la factori corozivi și un grad foarte redus de absorbție a umezelii, putând fi utilizate în orice tip de încăpere.

Profilele sunt umplute cu material izolator care îmbunătățește parametrii de izolare termică. Profilele adiționale de fixare facilitează finisarea conexiunii ferestrelor pentru acoperiș terasă cu materialul învelitor.

Sunt echipate cu geamuri dublucamerale de siguranță, cu un coeficient de transfer termic Ug = 0.5 m2/K.

 

FUNCȚIONALITATEA

Cu design deosebit, rezistență excelentă și geam de siguranță cu strat antiderapant, ferestrele DXW garantează faptul că se poate păși în siguranță oriunde pe suprafața lor, fiind ideale acolo unde se dorește ca acoperișul terasă să fie utilizat ca spațiu de recreere. DXW pot fi dotate cu aceleași accesorii interioare utilizate și în cazul ferestrelor tip F (fără cupolă).

DXW asigură lumină naturala din abundență în încăperile aflate sub un acoperiș tip terasă.

 

SIGURANȚA

Structura întărită, suprafața antiderapantă și geamul antiefracție utilizat la fabricarea ferestrelor DXW, le transforma în ferestre cu o capacitate de încărcare sporită, putându-se păși în siguranță oriunde pe suprafața lor.

 

PARAMETRII

Construcția ferestrelor DXW asigură minimizarea pierderilor de caldură.

Profilele sunt umplute cu material izolator care contribuie la îmbunătățirea parametrilor de transfer termmic.

Ferestrele DXW sunt disponibile cu geam pasiv dublucameral cu un coeficient de transfer termic Ug = 0.5 m2/K.

 

De unde cumperi

  • DXW DW6


    fără deschidere
    • LUX clasa ferestrei 0,70 W/m²K coeficientul U al ferestrei 0,5 W/m²K coeficientul U al geamului 888.44(1xESG,2xTVG)-Tg16Ar-4HTTg18Ar -66.2T alcătuirea geamului argon gaz inert + sticlă exterioară securizată

Instrucțiuni