Nawiewniki

Tipuri de clapete de aerare

Automatyczny nawiewnik V40P Clapeta automată V40P
Poziționată în partea superioară a tocului. Are un debit de până la 49m3/h (în funcție de lățimea ferestrei) la o diferență de presiune de 10Pa. Prin debitul autoreglabil se asigură un microclimat sănătos și o cantitate optimă de aer proaspăt în încăpere, cu cheltuieli minime (deoarece reduce pierderile de căldură).
Wydajny nawiewnik V35 Clapeta V35
Poziționată în partea superioară a tocului. Permite reglarea manuală a fluxului de aer. Când este complet deschisă, aceasta permite pătrunderea aerului proaspăt cu un debit de până la 41m3/h la o diferență de presiune de 10Pa, depinzând de lățimea ferestrei. Umiditatea aerului din interiorul încăperii este redusă în mod eficient, limitându-se astfel și fenomenul de condens.
Tipuri de clapete de aerare

Clapeta V10
Poziționată în partea superioară a tocului, clapeta V10 oferă posibilitatea reglării manuale a fluxului de aer. Când este complet deschisă, permite pătrunderea aerului proaspăt cu un debit de până la 9m3/h, la o diferență de presiune de 10Pa. Clapeta de aerare V10 ar trebui folosită numai în spații în care ventilația gravitațională funcționează eficient.