Co nas wyróżnia

Ce ne face imbatabili?

Ferestrele de mansardă FAKRO combină siguranța, funcționalitatea, durabilitatea și designul elegant. Asemenea performanțe implică perfecționarea continuă a fiecărei ferestre de mansardă pe care o proiectăm.

 

Energooszczędna konstrukcja      

Structura eficientă energetic

Una dintre prioritățile noastre în procesul de producție este eficiența energetică. 

Pentru a alege fereastra potrivită, oferim informații complete despre performanțele energetice ale ferestrelor FAKRO, nu numai coeficientul U pentru geam. Ferestrele FTT U8 Thermo, cu un coeficient U de 0.58 W/m2K, sunt cele mai "călduroase" ferestre de pe piață cu un singur pachet de geam termoizolant.

Duża ilość naturalnego światła

Lumina naturală din abundență

Designul profilelor tocului și batantului, precum si mascarea canalului de ventilație în structura tocului, permit pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în încăpere.

Wzmocniona konstrukcja okna – system topSafe

Siguranța

Sistemul topSafe® de consolidare a structurii și feroneriei ferestrelor sporește semnificativ gradul de protecție împotriva efracției. Ferestrele de mansardă FAKRO au clasa de siguranță minim III conform EN13049. FAKRO este prima companie care a introdus pe piață o ofertă completă de ferestre de mansardă cu clasa de siguranță minim III, stabilind un nou standard în domeniul ferestrelor de mansardă.

Automatyczny nawiewnik V40P

Clapeta de aerare cu reglare automată V40P
Clapetele de aerare manuală sunt ineficiente, conducând la pierderi de căldură. Clapeta FAKRO V40P, acționată automat la schimbările de presiune atmosferică, creează un microclimat sănătos în încăpere, evitând pierderile de căldură.

Calitatea lemnului
Materia primă de bază pentru fabricarea ferestrelor de mansardă FAKRO este lemnul de pin de cea mai bună calitate, obținut din zone cu exploatare responsabilă a pădurilor. Lemnul este impregnat cu fungicid în vid și lăcuit cu lac acrilic transparent.
 

Suntem SIGURI de CALITATEA produselor noastre, de aceea oferim garanții pe termen lung.

Ce ne face imbatabili?