Dużo naturalnego światła

Lumină naturală din abundență

Lumină naturală din abundențăDesignul ferestrelor de mansardă FAKRO asigură o mai bună luminare a interiorului încăperii. Designul profilelor tocului și batantului, precum și mascarea canalului de ventilație în structura tocului, permit pătrunderea unei cantități mai mari de lumină în orice încăpere.
Ferestrele FAKRO proSky - cele mai înalte ferestre de mansardă de pe piață - oferă avantajele ferestrelor cu dublă articulare și o cantitate suplimentară de lumină naturală. Cu cât sunt montate la o înălțime mai mare, asigură o cantitate mai mare de lumină naturală în încăpere. Conform DIN 5034-1 (referitoare la luminatul încăperilor), după instalare, partea înferioară a ferestrelor trebuie să fie situată la o înălțime de minim 95cm iar partea superioară la o înălțime de minim 220cm față de podea.

 

 

Lumina naturală optimă este un factor foarte important care contribuie la starea de bine.


Klamka jest zawsze w zasięgu ręki
 

 Mânerul amplasat în partea de jos este mereu la îndemână.

 

Amplasarea mânerului în partea de jos a ferestrei permite operarea ușoară a ferestrelor montate corect (conform DIN 5034-1 - standard valabil pentru piața germană) care recomandă o înălțime minimă de 220cm deasupra podelei pentru marginea superioară a sticlei. Montajul la înălțime mai mare asigură și persoanelor înalte un acces confortabil până la marginea ferestrei deschise.

 

 

 

 Eficiență energetică ridicată