Inovația este forța motrice a cercetării și dezvoltării  - FAKRO

Inovație

InovațieCreativitatea schimbă lumea.

Departamentul nostru de cercetare și dezvoltare caută întotdeauna soluții inovatoare, unice, pentru a produsele FAKRO. Pe lângă sistemul topSafe, unele dintre inovațiile cu care ne mândrim sunt sistemul preSelect® al ferestrelor cu dublă articulare și sistemul proSky®. Inovația este forța motrice a companiei noastre și, ca rezultat, deținem mai mult de 100 de patente și aplicații.

 

 

 

Noua generație de ferestre cu dublă articulare preSelect are două funcții separate de deschidere a cercevelei: prin articulare mediană sau prin articulare superioară. Sistemul inovator de balamale permite deschiderea cercevelei în siguranță, folosind oricare dintre articulații. Când una dintre articulații este activă, cealaltă este blocată.

 

Okna uchylno-obrotowe preSelect

 

Ferestrele balcon FGH-V Galeria sunt ferestre inovatoare, în două canaturi suprapuse. Au dimensiuni generoase și, prin simpla deschidere, se transformă într-un balcon care ne invită la aer curat și de unde putem admira peisajul panoramic. La închidere, balustradele nu sunt vizibile pe suprafața acoperișului, fiind astfel protejate și, în plus, păstrând aspectul estetic.

 

Okno dachowe Galeria

 

La construcția ferestrelor Secure, am dus conceptul de siguranță la un alt nivel. Pe lângă sistemul topSafe, ferestrele Secure sunt echipate cu: mâner cu încuietoare, sistem de protecție împotriva demontării geamului și geam antiefracție clasa P2A. Utilizând ferestrele de mansardă FAKRO ‘Secure’, nu sunt neceasre măsuri de protecție suplimentare, cum ar fi încuietori care îngreunează utilizarea ferestrelor.

 

Bezpieczne okna Secure

 

Rulourile exterioare electrice asigură o operare foarte ușoară, prin intermediul unei telecomenzi. Rulourile solare FAKRO pot fi acționate exclusiv automat, în funcție de nivelul de radiații solare.

 

Markiza elektryczna

 

Soluții unice pe piață