Okna dachowe, które wyprzedzają przyszłość

Ferestre de mansardă înaintea vremurilor

De peste 25 ani, selectăm cele mai bune mai bune materii prime și cele mai noi tehnologii, îndeplinind așteptările clienților din întreaga lume. Introducând în fiecare an multe soluții inovatoare, creștem calitatea și extindem funcționalitatea ferestrelor de mansardă.

Inovațiile FAKRO au impus noi standarde în domeniu și au adus viitorul în prezent. Atunci când proiectăm o nouă fereastră de mansardă, luăm în considerare fiecare aspect care poate afecta utilizatorul. Ferestrele FAKRO sunt proiectate nu numai pentru confort și utilizare ușoară, ci și pentru eficiență și funcționalitate.

 

Ferestre de mansardă înaintea vremurilorSystem topSafe

Ferestre de mansardă înaintea vremurilor

Suntem SIGURI de CALITATE, de aceea oferim garanții pe termen lung.

Ferestre de mansardă înaintea vremurilor

 

Ferestre de mansardă înaintea vremurilor

Ferestre de mansardă înaintea vremurilorDesignul FAKRO asigură o suprafață vitrată mare, pentru a aduce cât mai multă lumină naturală în interior. În plus, clapetele de aerare cu reglare automată -  inovație FAKRO -  asigură o cantitate optimă de aer proaspăt în încăpere, evitând pierderile de căldură. Sistemul antiefracție patentat topSafe® sporește semnificativ gradul de protecție împotriva efracției și protejează împotriva căderilor accidentale în timpul lucrărilor efectuate la acoperiș. Tehnologiile noi utilizate ne-au permis să introducem pe piață cele mai eficiente energetic ferestre de mansardă cu un singur pachet de geam termopan: FTT U8 Thermo.

 

 Lumină naturală din abundență