Rozwiązania FAKRO

Soluții unice pe piață

Najwyższa jakość produktów FAKROPe lângă accentul pe estetică, o caracteristică esențială a fiecărui produs FAKRO este gradul înalt de durabilitate. Ferestrele de mansardă FAKRO sunt construite pentru a funcționa eficient chiar și în cele mai grele condiții.

 

 

 

 

Sistemul FAKRO de protecție împotriva demontării geamului este în curs de patentare.

FAKRO  
Okna FAKRO  

 

Protejarea colțurilor ferestrelor este subiectul unei noi cereri de brevet. Tehnologia utilizată pentru îmbinarea profilelor face ca ferestrele FAKRO să reziste chiar și în condiții meteo extreme. Astfel, la ferestrele FAKRO, nu vor apărea fisuri în colțuri.

Estetyka okien FAKRO

 

Sistemul de ghidare a cercevelei permite contactul optim între garnituri și profile. Ferestrele de mansardă din clasa ‘Profi’ sunt echipate cu cu garnituri suplimentare care le asigură etanșeitatea chiar și în condiții meteo extreme și, în plus, îmbunătățesc etanșarea acustică.

 

Ciepła ramka dystansowa TGI

 

Baghetele termice TGI reduc formarea punților termice,  minimizând astfel fenomenul de condens. Lipsa condensului crește durabilitatea lemnului.

 

 

 

 

Próżniowa impregnacja drewna

Impregnarea în vid asigură lemnului cea mai eficientă protecție, agentul de impregnare pătrunzând în structura lemnului până la o adâncime de 10mm.

 

 

 

Ecologia