Flashings

Sistem în două ape pentru acoperiș tip terasă EFR

Description

Dwuspadowy System Płaskich Dachów EFRSistemul EFR permite combinarea ferestrelor de mansardă într-o structură prefabricată, păstrând aspectul estetic al acoperișului tip terasă. Sistemul este livrat ca soluție completă, incluzând elementele din lemn, termoizolație și set complet de rame de etanșare. Este alegerea ideală pentru iluminarea încăperilor aflate sub un acoperiș cu înclinație foarte mică. Construcția sistemului permite utilizarea acestuia atât pentru ferestrele de mansardă cu tâmplarie din lemn FT_, cât și pentru cele cu tâmplărie din PVC PT_, fiind, de asemenea, posibil montajul accesoriilor interioare și exterioare. În varianta standard, sistemul este produs pentru ferestre de mansardă cu lățimea de 78 cm și înălțimea de 118 cm, în combinația B2/2.

Distanța standard între ferestrele alăturate este de 40mm. Sistemul EFR poate fi utilizat pe acoperișuri cu înclinația între 0º și 15º.

 

Alcătuirea sistemului EFR

Sistemul EFR este etanș și termoizolat pe părțile laterale cu panouri EPS cu grosimea de 100mm. Se fixează pe planseu și se hidroizolează corespunzător.

 

Componentele sistemului EFR


1 — elemente laterale din lemn cu termoizolație EPS
2 — elemente frontale din lemn cu termoizolație EPS
3 — pană de coamă
4 — căpriori
5 — șipcă ornamentSchemat Dwuspadowego Systemu Płaskich Dachów EFR
6 — element coamă ramă de etanșare
7 — jgheaburi drenajSistem în două ape pentru acoperiș tip terasă EFR

8 — element lateral ramă de etanșare
9 — element inferior ramă de etanșare

 

 

Instrucțiuni