Non-Standard windows

Ferestre Non-Standard

Curved Window

Ferestre "arc de cer"

Ferestrele "arc de cer" au o structură specială cu cercevea și geam arcuite. Profilele de acoperire sunt ajustate în funcție de curbura ferestrei. Articularea este mediană iar mânerul este situat în partea de jos a cercevelei. Designul și producția acestor ferestre presupun soluții inovatoare combinate cu o tehnologie de nivel înalt. Aceste ferestre sunt fabricate în urma unei comenzi individuale.

 

 

Conservation Windows

Ferestre conservatoare

Ferestre de mansardă concepute pentru clădiri vechi, istorice. Aspectul acestor ferestre, cu bara metalică și elementele ramei de etanșare negre (similar cu RAL 9005), pastrează la exterior caracterul unic al clădirilor istorice, asigurând în același timp un interior modern si confortabil.

 

Non-standard Shapes

Forme non-standard

Ferestrele de mansardă FAKRO pot fi produse în orice forme sau culori. Sunt echipate cu geam securizat cu strat low-E (alcătuire geam 4H-16-4HT) și nu au deschidere (ferestre fixe). La comandarea acestor ferestre, vă rugăm să specificați înclinația acoperișului și tipul învelitorii. De asemenea, este necesară o schiță cu dimensiunile și unghiurile și informații privind combinarea cu alte ferestre.

 

 

Non-standard Metal Covering

Elemente metalice non-standard

Ramele de etanșare și profilele metalice ale ferestrelor pot fi fabricate și în varianta Cupru CU sau titan-zinc TC.