Z-Wave roof windows

Ferestrele de mansardă Z-Wave

Noile ferestre de mansardă Z-Wave asigură un confort maxim al mansardei și constituie un element integral al oricărei case inteligente cu sistem Z-Wave.

Ferestrele de mansardă cu articulare mediană sunt echipate din fabrică cu dispozitive care permit acționarea prin intermediul unei telecomenzi. Ferestrele pot fi astfel acționate din orice loc al încăperii în care sunt montate. Ferestrele Z-Wave sunt în mod special recomandate în cazul în care sunt montate la o înălțime mare, care ar face dificilă operarea lor manuală. Astfel, aceste ferestre se potrivesc perfect oricărei arhitecturi, chiar și în proiectele non-standard, oferind numeroase opțiuni pentru design-ul interior. Ferestrele FTP-V Z-Wave sunt fabricate din lemn de pin în culoare naturală și pot fi montate în orice încăpere a mansardei.

Ferestrele FTU-V Z-Wave sunt fabricate din lemn de pin lăcuit în trei straturi cu lac acrilic alb, fiind recomandate în încăperi cu nivel de umiditate ridicat (ex. bucătării, băi).

Z-Wave roof windows

Motorul cu lanț de 24cm asigură închiderea și deschiderea cercevelei. În cazul unei nefuncționari a rețelei electrice sau pentru curățarea geamului exterior, fereastra poate fi, de asemenea, acționată manual. Pentru aceasta, trebuie rotit mânerul la 90 grade pentru a decupla motorul.

 

Z-Wave roof windowsSenzorul de ploaie instalat va acționa automat fereastra în cazul ploii. Întregul sistem electric de acționare este mascat de un profil estetic din aluminiu, amplasat în partea de jos a ferestrei. Fereastra trebuie doar conectată la o priză de 220V.

 

 

 

Z-Wave roof windowsFereastra este, de asemenea, echipată cu contactori de 12V pentru a permite instalarea ușoară a accesoriilor electrice: rulouri interioare ARF Z- Wave, ARP Z-Wave sau jaluzele AJP Z-Wave dar și rolete exterioare ARZ Z-Wave. Accesoriile pot fi operate folosind aceeși telecomandă utilizată pentru operarea ferestrelor de mansardă.

 

Ferestrele de mansardă FTP-V Z-Wave, cu excepția sistemului electric integrat, au caracteristicile ferestrelor FTP-V cu acționare manuală. Sunt dotate cu clapetă automată de aerare V40P, care asigură o cantitate optimă de aer proaspăt în încăpere. Sunt, de asemenea, fabricate în sistem antiefracție topSafe.

Montajul este identic cu al ferestrelor de mansardă FAKRO cu acționare manuală.

 

De unde cumperi