Multi-channel control

Dispozitive de control cu mai multe canale

Asigură controlul oricărei funcții a unui dispozitiv sau a unui grup de dispozitive simultan

Prin intermediul unui dispozitiv de control multi-channel (ex. telecomanda ZWP10, tastatura ZWK10 sau ZWG3) este posibil controlul individual sau în grup a mai multor dispozitive.

Tastatura ZWK10 sau telecomanda ZWP10, pot acționa 10 dispozitive Z-Wave individual sau până la 231 de dispozitive, organizate în maxim 10 grupuri sau simultan. ZWG3 poate acționa până la 3 dispozitive individual sau până la 231 dispozitive în maxim 3 grupuri.

Multi-channel control

Instalarea

Conectarea constă în alimentarea ferestrei de mansardă Z-Wave la 230V AC prin cablu 2 x 1mm2. Fereastra de mansardă Z-Wave este echipată standard cu senzor de ploaie ZRD, conectori pentru accesoriile electrice (exterioare ARZ Z-Wave sau AMZ Z-Wave și interioare AJP Z-Wave, ARF Z-Wave, ARP Z-Wave). Senzorul de vânt ZWD este conectat la modulul de vreme ZWMP cu cablu de 2x0.5mm2. Instrucțiunile de montaj se găsesc în pachetul produselor. Dispozitivele de control ZWK10 sau ZWG3 trebuie montate pe perete sau pe o altă suprafață plată, cu ajutorul șuruburilor sau a benzii dublu-adezive. ZWK10 sau ZWG3 pot fi poziționate oriunde în încăpere deoarece sunt alimentate cu baterii de 3V DC.

Instrucțiuni

                                                                        Instrucțiuni Instrucțiuni video de montaj
    Instrucțiuni Cataloage și Broșuri