Multi-channel control

Dispozitive de control cu mai multe canale

Asigură controlul oricărei funcții a unui dispozitiv sau a unui grup de dispozitive simultan

Prin intermediul unui dispozitiv de control multi-channel (ex. telecomanda ZRH 12, tastatura ZRW 7 sau ZWL 3) este posibil controlul individual sau în grup a mai multor dispozitive.

Tastatura ZRW 7 poate acționa maxim 7 dispozitive Z-Wave individual sau până la 84 de dispozitive organizate în maxim 7 grupuri simultan. ZWL 3 poate acționa până la 3 dispozitive individual sau până la 231 dispozitive organizate în maxim 3 grupuri simultan. Telecomanda ZRH 12 permite operarea a 12 dispozitive individual sau până la 144 dispozitive organizate în maxim 12 grupuri simultan.

 

Dispozitive de control cu mai multe canale

Instalarea

Instrucțiunile de montaj și programare se găsesc în pachetul produselor. Telecomanda ZRH 12 și tastatura ZRW 7 nu necesită cablaj și pot fi poziționate oriunde pe perete sau pe orice suprafață plată prin intermediul unui suport și a unei plăci magnetice. ZWL 3 se montează încastrat în perete și necesită doză adâncă de minim 60mm.

Conectarea constă în alimentarea ferestrei de mansardă Z-Wave la 230V AC prin cablu 2 x 1mm2. Fereastra de mansardă Z-Wave este echipată standard cu senzor de ploaie ZRD, conectori pentru accesoriile electrice (exterioare ARZ Z-Wave sau AMZ Z-Wave și interioare AJP Z-Wave, ARF Z-Wave, ARP Z-Wave). Senzorii de vânt si de fum sunt conectați la modulul de vreme ZWMP cu cabluri de 2x0.5mmși respecitv 3x0.5mm2 .

Instrucțiuni

Instrucțiuni Instrucțiuni video de montaj
Instrucțiuni Cataloage și Broșuri