Manual control window accessories

Accesoriile pentru operare manuală

Tijele telescopice ZST

Tijele telescopice ZST Tijele telescopice universale ZST permit operarea ferestrelor de mansardă și accesoriilor montate la o înălțime care nu permite un acces simplu. Pot fi acționate rulourile interioare ARS, ARP, ARF, AJP, plasa AMS împotriva insectelor dar și ferestrele de mansardă. Lungimea standard a tijei este de 119cm, și poate fi extinsă până la 134, 164, 190 sau 218 cm.
Utilizând extensia  ZSP (cu lungimea de 112 cm), tija poate fi prelungită până la 246, 274, 302 sau 330cm.

Tijele ZSZ pentru rulouri AMZ

ZSZ Rod for Operating Awning Blinds

Tijele ZSZ sunt utilizate pentru acționarea manuală a rulourilor AMZ. Lungimea standard a unei tije este de 150cm. Notă: în pachetul ruloului AMZ este inclusă o tijă ZSZ cu lungimea de 80cm.

 

 

 

Zăvoarele ZBL

Window Lock ZBL

Zăvoarele ZBL au un design atractiv și pot fi utilizate cu orice tip și dimensiune de ferestre de mansardă. Se montează în partea de jos a ferestrelor și previn deschiderea accidentală a acestora. window lock prevents accidental opening of the window. It is installed in the bottom part of the window. Apăsând șurubul și rotind cheia, fereastra este încuiată și nu poate fi deschisă. Zăvoarele ZBL sunt în mod special recomandate atunci când în locuință sunt copii care pot deschide accidental ferestrele de mansardă.

 

 

Limitatoarele de deschidere ZBB

Opening Restrictor ZBB Limitatoarele ZBB permit deschiderea ferestrelor cu până la 10 cm și fixarea în această poziție. În cazul ferestrelor montate la înălțime mică, limitatoarele protejează împotriva deschiderii accidentale a ferestrelor de către copii. Limitatoarele nu sunt vizibile atunci când ferestrele sunt închise și nu le afectează funcționalitatea.
Pot fi montate numai la ferestrele de mansardă FAKRO cu tâmplărie din lemn.